Жена разкри защо е решила да се раздели с дългогодишния

...
Жена разкри защо е решила да се раздели с дългогодишния
Коментари Харесай

Жена похвалиха, че се раздели с гадже заради скъп подарък за рождения ден

Жена разкри за какво е решила да се раздели с дългогодишния си другар, откакто разбра, че той й е купил първокласен круиз за рождения й ден. Споделяйки мисловния си развой в Reddit, хората не можеха да не я приветстват, откакто прочетоха.

Обяснявайки, че фамилията и приятелите й са я огорчили за позицията й по отношение на подаръка, тя призна, че има потребност от някакво удостоверение, че е не полудяваше. Тя написа: „ Наближава рожденият ми ден и преди три дни разбрах какъв е подаръкът за рождения ми ден от приятеля ми - билети за круиз. Сестра му популяризира новината, мислейки, че ще се разчувствам, а не съм. Живеем дружно и открих подаръка и знам, че е за мен. Звучя толкоз неблагодарно, само че не съм. Този подарък просто ми потвърждава, че нещата в никакъв случай няма да се трансформират. ”

Оправдавайки възприятията си, дамата продължи: „ Първото е, че този подарък не е за мен. Не одобрявам круизи, тъй като получавам доста неприятна морска болест и нищо, което върша, не оказва помощ. Казах му също какво желая да направя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР