Жена пропищя от поведението на младежи във великатърновски квартал. Поводът

...
Жена пропищя от поведението на младежи във великатърновски квартал. Поводът
Коментари Харесай

Пишман сме, че живеем тук: Тийнейджъри купонясват на детска площадка СНИМКИ

Жена " пропищя " от държанието на младежи във великатърновски квартал. Поводът е държанието на подрастващите, което наподобява тормози някои от жителите на  кв. " Бузлуджа ", прочут още като " Пишмана ". Сена Д. се обръща към родителите на децата, употребявайки Фейсбук. Тя споделя и фрагменти от площадка за игра, на която се събират младежите, които разкриват грозна картина. Боклуци се валят в зоната, а оградата по игрището има и вреди.

" Пишман сме, че живеем тук ", написа Сена Д. " Детската площадка в кв. " Бузлуджа " /Пишмана/. С право носи кварталът ни това име! ", добавя тя.  Жената счита, че за наблюдаването държание, отговорност имат и родителите.

" Как спите умерено, когато децата ви не са в дома ви? Знаете ли какво вършат в тъмната част на денонощието? Ще ви кажа и покажа ", написа тя. " Купонът на младежите от 12-13-годишните до 18-20-годишните стартира преди 20 часа и приключва късно след среднощ! ", споделя Сена.

Тя изброява и огромна различен прегрешения на подрастващите, които намира за неприемливи: потреблението на цинизми, трошенето на части от детската площадка, висока музика и тн. " Никой не е в положение да се оправи с " горките деца "! Докога? ", написа Сена Д.

Граждани поддържат мнението на дамата. Като доста от тях са съгласни, че казусът може да се реши с надзор и санкции. Хора приканват очевидците на сходни прояви да подават и сигнали до органите на реда.

Вижте цялата обява на Сена Д.:

" Неуважаеми родители на деца, за които не полагате нужните грижи! Как спите умерено, когато децата ви не са в дома ви? Знаете ли какво вършат в тъмната част на денонощието? Ще ви кажа и покажа. Детската площадка в кв. " Бузлуджа " /Пишмана/. С право носи кварталът ни това име!
- Пишман сме,че живеем тук.
-Купонът на младежите от 12-13-годишните до 18-20-годишните стартира преди 20 часа и приключва късно след среднощ!
-Силна чалга музика / от време на време с тонколони/ При забележка от съседи отговорът бе: " Вие да не желаете Вивалди! "
-Пиене, включително алкохол
-Чупене, рушене, драскане
-Децата не умеят да беседват, те крещят /и през деня, и нощем/
- Псуването за всички - от дребни до огромни!
-- Не си употребяват вратите  - задачата е по-бързо да се унищожи оградата/ За кой ли път?/
-- Танците са върху пейките, масата в беседката!

Не ми е чудно, само че да попитам:
-Къде са родителите? Особено през нощта.
-Полиция, мъже, дами.
Никой не е в положение да се оправи с " горките деца "! Докога? "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР