Жена откровено сподели своето истинско“ бикини тяло онлайн, за да

...
Жена откровено сподели своето истинско“ бикини тяло онлайн, за да
Коментари Харесай

Жена споделя „сурови“ снимки на бикини, за да покаже извивките, несъвършенствата и целулита са красиви

Жена искрено показа своето „ същинско “ бикини тяло онлайн, с цел да покаже на другите по какъв начин наподобява естествената хубост.

В свят на филтри и Photoshop ставаме извънредно откъснати от действителния свят и виждаме нещата в редактирана действителност, което постоянно води до нашата неустановеност.

Въпреки това, инфлуенсърът на позитивизма на тялото Ариела Ниса е известна със своите същински и необработени фотоси и непрекъснато ще споделя обич към себе си и позитивност онлайн, с цел да помогне на другите да прегърнат кожата, в която се намират.

Звездата на обществените медии беше приветствана за това, че чества всичките си толкоз - наречени недостатъци, до момента в който тя споделя фотоси на бикини без пози в своя канал. В неотдавнашен пост австралийската инфлуенсърка сподели, че нейният „ целулит в никакъв случай не е наранявал никого “, до момента в който парадираше с извивките си.

„ Целулитът в никакъв случай не е наранявал никого. Научени сме да го ненавиждаме и защо? Красив е. Като изкуство е “, сподели Ариела, до момента в който споделяше мисли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР