Жена от Монтана заведе поредно дело срещу бившия си мъж

...
Жена от Монтана заведе поредно дело срещу бившия си мъж
Коментари Харесай

Жена от Монтана изрева пред съда от бившия си мъж, малтретирал я и я заплашвал с убийство

Жена от Монтана заведе следващо дело против някогашния си мъж за систематичен тормоз, малтретиране и опасност за ликвидиране, научи организация BulNews.
Пред магистратите жертвата П.Н. разказала, че е живяла на брачен начала с М.М. за интервала от 2014 до 2016 година, като от връзката си имат дете. Съжителството им по думите на дамата било доста тежко, като от самото начало била измъчвана и грубо бита от насилника. Така през 2016 година П.Н. не издържала на издевателството и завела дело против мъжа си. Магистратите от монтанския областен съд постановили тя да гледа детето, а някогашният й да го вижда в избрани дни, като му било разрешени срещите да са в дома на изтормозената жена.
Тя мислела, че се е отървала от кошмара, в който живеела, само че това напълно не било по този начин. Когато някогашният й почнал да върви в дома й, с цел да види детето, всякога вдигал кавги. Виковете и крясъците минали в побоища, за които П.Н. подала десетки тъжби. Стигнало се до такава степен, че дамата била с мозъчно разтърсване и се лекувала няколко дни в болница. След случая била издадена заповед за незабавна отбрана.
След изписването от болница, терорът над П.Н. траял. На 2 февруари предходната година мъжът й я заплашил с ликвидиране, а на 3 март отново станала жертва на побой. Жената съобщавала за всички случаи в полицията. Стартирало следствие и било формирано досъдебно произвеждане, което се чака да завърши до края на месеца.
„ Това е към този момент някакво всекидневие “, проплакала измъчваната монтанчанка пред съда, като желала да заведе цивилен иск. Оказало се обаче, че за домашното принуждение и породените контузии нямало по какъв начин да се заведе гражданско дело, защото към този момент се разследвало от районната прокуратура в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР