Жена от Мичиган беше арестувана по множество обвинения в измами

...
Жена от Мичиган беше арестувана по множество обвинения в измами
Коментари Харесай

Жена от Мичиган, обвинена в кражба на луксозни артикули за 800 000 долара от сайтове за отдаване под наем, за да ги препродаде онлайн

Жена от Мичиган беше задържана по голям брой обвинявания в измами във връзка със скица за кражба на повече от 800 000 $ първокласни облекла и артикули от уеб страници за отдаване чартърен, заяви Министерството на правораздаването в сряда.

Министерството на правораздаването твърди, че 42-годишната Брандалийн Хорн е отворила стотици сметки в уеб страници, предопределени за дами, с цел да наемат облекла и аксесоари, и по-късно е откраднала продукти, с цел да ги препродаде по-късно на пазар за електронна търговия, машинация на фирмите за отдаване чартърен на облекла.

Тя открадна повече от 1000 продукта на стойност над 823 000 $ и продаде откраднатите предмети на стойност над 750 000 $, настояват федералните прокурори.

Хорн беше задържан в сряда сутринта във Фрийланд, Мичиган, и упрекнат по едно обвиняване за пощенска машинация, телеграфна машинация и междущатско превозване на откраднато имущество, заяви Министерството на правораздаването.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР