Жена от Масачузетс в САЩ е обвинена в използване на

...
Жена от Масачузетс в САЩ е обвинена в използване на
Коментари Харесай

Жена нападна полицаи с гневен рояк пчели


Жена от Масачузетс в Съединени американски щати е упрекната в потребление на като оръжие против служители на реда. Униформените чиновници се пробвали да ѝ връчат уведомление за изпъждане, защото е живяла в непознат парцел.

Рори Уудс, която е професионален пчелар, се прибира с автомобила си, когато вижда служителите на реда. Веднага се е отправила към кошерите с пчели, разклаща един от тях, а по-късно отваря капака му.

„ Никой, който е бил на тази сцена, не е подозирал, че е имало пчели в тези кошери и че тя ще пусне гневни пчели по тях. Никой не е мислил това. Това е някакъв друг метод за нанасяне на щета или да се попречи на процеса по изпъждане. Това не сме го виждали. Когато отиде откъм гърба и пусна първите пчели си казахме – еха, тя не желае просто да оспорва, тя желае да навреди на хората “, описа шерифът Ник Кочи.

Разгневените пчели нападнали както служителите на реда, по този начин и минувачи, а дамата облякла предпазен костюм, след което отворила и втори кошер.

Дори е занесла пита с пчели против чиновниците на реда, само че съумяват да я арестуват. Един служител на реда е бил признат в болница поради ужилвания.

Снимка: Reuters


„ Подкрепям правото на хората да оспорват нещо спокойно, само че когато преминеш границата и застрашиш чиновниците на реда и обществото, ще бъдете арестувани “, безапелационен бе шерифът.

Жената е упрекната в нахлуване, потребление на рисково оръжие и нарушение на публичния ред. Рори Уудс не се признава за отговорна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР