Твърди се, че жена от Индиана крие наркотици в интимните си части, симулира инфаркт, когато полицията се усъмни

...
Жена от Индиана е арестувана, след като се твърди, че
Коментари Харесай

Жена от Индиана е арестувана, след като се твърди, че симулира сърдечен удар и крие „пластмасова торба за сандвич с размер на авокадо“, пълна с незаконни наркотици в нейните интимни части.

От шерифския отдел на окръг Уейн казаха, че заместник Райън Ригс заедно със заместник Арън Крауфорд и заместник Мат Райт са спрели 41-годишната Аманда Смит в понеделник, 4 септември.

Полицията каза, че по време на разследването полицаите са заподозрели дейност с наркотици и K9 Copper е претърсил автомобила и е посочил на полицаите наличие на наркотици.

Според съдебни документи, прегледани от FOX 59 Indianapolis, Смит незабавно симулира сърце атака и забраниха на Richmond EMS да провежда електронни тестове или да оценява състоянието й.

Властите отведоха Смит в местна болница, където тя продължи да отказва грижи или да съблече дрехите си.

След заподозряната настоя да отиде до тоалетната сама, FOX 59 каза, че органите на реда смятат, че Смит е участвал в усилие да скрие наркотици от тях, докато се опитва да намери начин да се отърве от доказателствата.

< /p>

Твърди се, че 41-годишната заподозряна е казала на органите на реда, че е скрила малко фентанил в бельото си. В документите се казва, че предполагаемите медицински сестри са забелязали пластмасова торбичка за сандвич, скрита в частите й.

Затворът на окръг Уейн е извършил телесна измама, която показва „аномалия в областта на таза“, се казва в съдебния документ.

Смит продължи да отрича, че е крила нещо.

Накрая Смит призна, че е скрила наркотици в личните си ръце и извади „найлонов сандвич с размер на авокадо“, се казва в документите.

При тестване на незаконната дрога полицаите открили 38,9 грама метамфетамин, 10,4 грама крек кокаин и 9,2 грама фентанил. Претърсването на автомобила на Смит разкри още повече забранени вещества, включително габапентин, налоксон и бупренорфин, се казва в съдебни документи. Бележник, открит също в колата й, съдържа имена, тегла, суми в долари и видове наркотици, каза полицията.

Смит е арестуван и обвинен в търговия с метамфетамин, престъпление от ниво 2; търговия с наркотични вещества, престъпление от ниво 2; търговия с кокаин, престъпление от ниво 3, и търговия с контролирано вещество, престъпление от ниво 6.


Оригинален източник на статия: жена от Индиана твърди, че крие наркотици в интимните си части , симулира сърдечен удар, когато полицията стане подозрителна

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР