Жена от Флорида, за която се твърди, че се е

...
Жена от Флорида, за която се твърди, че се е
Коментари Харесай

Жена от Флорида, обвинена в представяне на 14-годишна, малтретиране на тийнейджъри, с които се запознала в социалните медии

Жена от Флорида, за която се твърди, че се е преструвала на 14-годишно момиче в обществените медии и е имала полови контакти с голям брой младежи, с които се е срещнала онлайн, е подредено да бъде арестувана без гаранция.

Алиса Зингър, в този момент на 23 години, е задържана за първи път през ноември, заяви FOX 13 Tampa Bay. Тогава дамата от Тампа беше упрекната в две обвинявания в блудничество или сластно принуждение и пет обвинявания в блудничество или сластно блудничество, съгласно локалната телевизионна станция.

Зингър първо беше обвинен в полова връзка с малолетно момче. Докато разглеждаха случая през последните няколко месеца, детективите считат, че са разкрили четири други жертви на възраст 13 и 14 години. Твърди се, че Зингър е общувал с момчетата в Snapchat и TikTok, до момента в който се е представял за домашно подготвен възпитаник.

Онлайн архивите на шерифа на окръг Хилсбъро демонстрират, че Зингер е задържан още веднъж предходната седмица за голям брой упрекнати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР