Жена от американския щат Пенсилвания бе арестувана, след като опитала

...
Жена от американския щат Пенсилвания бе арестувана, след като опитала
Коментари Харесай

  Жена поръча убийството на приятелката на бившия си и нейната дъщеря 

Жена от американския щат Пенсилвания бе задържана, откакто пробвала да наеме палач, който да погуби новата другарка на някогашния ѝ брачен партньор и нейната щерка.

Мерилин Жоу била арестувана от полицията на 18 декември, като са ѝ повдигнати обвинявания в опит за ликвидиране и пране на пари.


56-годишната жена пробвала да наеме килъра отвън границите на щата. Действията на Мерилин по търсене на убиеца не останали незабелязани от управляващите, които почнали следствие. Така вместо палач, на срещата се появил служител на реда под прикритие.

“Жоу предоставила на офицера две цветни фотоси на жертвата, 21 000 $ в кеш и гумени ръкавици ”, описват управляващите. Мерилин декларирала, че в случай че дъщерята на дамата се окаже на място, също би трябвало да бъде убита. При осъществяване на закононарушението Жоу трябвало да заплати още 20 000 $.


Мъж опря нож в гърлото на жена - гръмнаха го намясто

Съвсем скоро след срещата тя била арестувана. При притърсване в нейния дом чиновниците на реда разкрили 18 000 $, дружно с движимости, които тя предложила да бъдат употребявани по време на убийството.

Прокурорите изискали задържането на Жоу до процеса, написа Метро.

Това не е първият сходен случай, оголен от полицията в Съединени американски щати. През месец юни в Калифорния мъж опитал да наеме палач в Тъмната мрежа.

Скот Беркет опитал да заплати 13 000 $ в Биткойн на група, която да извърши ликвидиране. Мнимите убийци обаче алармирали на медии за готвеното закононарушение, последвал и сигнал до ФБР.

Превод: GlasNews. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР