Жена опита да се качи на потеглящ влак на гарата

...
Жена опита да се качи на потеглящ влак на гарата
Коментари Харесай

Жена опита да се качи на влак в движение, мъжът и млати кондуктора

Жена опита да се качи на потеглящ трен на гарата в Ямбол. Свидетел на случая станал инцидентен жител, съумял да снима случая, оповестява Нова телевизия. На фрагментите се вижда, че вратата, към която се е затичала дамата, е била отворена. Опитът ѝ да се качи на влака от София за Варна обаче се оказал несполучлив и дамата пада. Незабавно притичали се на помощ хора съумели да я издърпат и да я спасят. Мъжът на дамата, който пътувал във влака, слязъл и налетял на пердах на кондуктора, който получил един удар по главата. 

" Посрещах фамилията си и до момента в който стоях на перона видях жена, която тича и се пробва да се хване за отворената врата на влака. Композицията я повлича, само че тя пада, само че съумява да се захване за бордюра на перона. Тогава хората в близост съумяха да я издърпат ”. Това описа в изявление за " Здравей, България ” Мариан Христов - свидетел, съумял да снима случая.

По думите му на гарата е било обявено, че на втори перон се доближава трен.

" Има директива за работата на шеф влака и обособена такава – за работата на кондуктора. Те са длъжни да се уверят, че при потеглянето на влака всички порти, които не са автоматизирани, са затворени. Трябва и на всеослушание да уведомят пасажерите, че влака потегля. Това е обвързване на транспортната бригада, а не на информацията в гарата ”, изясни инж. Анатоли Атанасов, шеф " Оперативна активност ” в БДЖ.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР