Жена на средна възраст отърва от КАТ 20-годишния младеж, който

...
Жена на средна възраст отърва от КАТ 20-годишния младеж, който
Коментари Харесай

Безумие в Пловдив: Жена с баровски номер отърва джигит от КАТ СНИМКИ

Жена на междинна възраст отърва от КАТ 20-годишния юноша, който с автомобила си опустоши пенсионерка на пешеходната пътека на бул. „ България “ до Захарна фабрика. Това обяснили очевидци, представени от "Марица ".

От удара 65-годишната пешеходката е изхвърчала чак до разграничителната бариера сред платната. На мястото към момента могат да бъдат видяни петна от кръв, както и спирачен път. Виновникът е съумял да спре 50 метра след мястото на удара.





В разследване на конфликта пострадалата е била с голям брой охлузвания по ръцете и краката. Въпреки това положението й е било устойчиво. Тя е откарана в Бърза помощ за обзор. Джигитът бил гологлав и карал Фиат Пунто.

По думите на очевидците вместо виновникът да позвъни до КАТ, той се обадил на жена на междинна възраст. Тя пристигнала 10-минути след случая и завъртяла няколко номера, след което двамата потеглили от местопроизшествието. Дамата карала тютюнево Волво с регистрационен номер PB 48 48.



„ Ние се обадихме на КАТ, само че до момента в който дойдат виновникът към този момент беше избягал.

От полицията обясниха, че са се забавили тъй като тъкмо в този час се сменят. Освен това виновникът нямаше светлоотразителен триъгълник, с който да отбелязя местопроизшествието. Карат като луди на пешеходната пътека.

Страх ме е, тъй като и моите деца пресичат тук “, обяснил един от очевидците. Живеещите в региона допълват още, че колите по булеварда се движат с над 100 км.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР