Жена на 75 години загина при пътен инцидент в Плевен.

...
Жена на 75 години загина при пътен инцидент в Плевен.
Коментари Харесай

Кола блъсна баба в Плевен, тя издъхна на място

Жена на 75 години почина при пътен случай в Плевен. Катастрофата е станала нощес към 18:45 часа на улица " Дойран ", оповестяват от полицията.
38-годишен лидер на " Даф ", с прикачено полуремарке " Шмиц ", откакто е спрял в колона от коли преди светофара, при тръгване, удря с челната част погрешно пресичащата сред спрелите в колоната коли пешеходка. Жената е умряла на място.
Водачът на товарния автомобил е пробван за приложимост на алкохол и наркотични и упойващи субстанции с механически средства, като пробите са негативни.  Местопроизшествието е посетено от проверяващ служител на реда, специалист при Базова научно – техническа лаборатория при Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен, автоексперт и правосъден доктор. По случая е формирано досъдебно произвеждане и е сезирана Районната прокуратура в Плевен.
През миналото денонощие в страната са починали петима души, а 27 са ранени при произшествия, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Тежките произшествия са 22.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР