Жена на 58 години беше намерена мъртва във входа на

...
Жена на 58 години беше намерена мъртва във входа на
Коментари Харесай

Жена беше застреляна от упор в блок в Благоевград

Жена на 58 години беше открита мъртва във входа на блок на улица „ Струма “ в благоевградския квартал „ Струмско “, съобщи организация БГНЕС.

Жертвата е открита тази нощ, като сигналът за случая е получен към 1.04 ч. До натрупа е открита и счупена бутилка от алкохол.

Първоначално се смяташе, че жертвата е убита с хладнооръжие, защото живеещите в блока настояват, че не са чули изстрели, само че по-късно представителя на основния прокурор Румяна Арнаудова заяви, че

дамата е убита с огнестрелно оръжие от упор ,

като дамата е простреляна в гърдите.

Според организация БГНЕС убитата е собственичка на известно благоевградско заведение за бързо хранене. Тя се прибрала до блока си с такси и влезнала във входа, където е била причакана от нападателя си.

Преди седмица 35-годишната щерка на жертвата е била пребита и изхвърлена от автомобила си от мъжа, с който живее на фамилни начала от шест месеца. След побоя дамата е настанена в отделението по хирургия на „ МБАЛ - Благоевград “. В блока, в който е осъществено тежкото закононарушение, се приказва, че точно

приятелят на дъщерята

е причинител на убийството. Той бил престъпно проявен, имал присъди за изнасилвания, осведоми NOVA.

„ Нямаме доказателства към този миг за авторство на осъщественото закононарушение. Продължават следствените дейности и към този миг не можем да посочим какви са всички линии за следствие. Издирва се 40-годишен мъж, който е допустимо да има съпричастие към действието, само че към този миг доказателства няма “, посочи Румяна Арнаудова.

Относно версията за това, че приятелят на дъщерята на жертвата е килърът, Арнаудова съобщи, че следва да се обясни дали има връзка сред двата случая, само че добави, че

през днешния ден жертвата е трябвало да бъде разпитана пред арбитър за нападението над щерка ѝ .

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР