Жена на 106 години се е възстановила от COVID-19 в

...
Жена на 106 години се е възстановила от COVID-19 в
Коментари Харесай

106-годишна жена пребори COVID-19

 Жена на 106 години се е възстановила от COVID-19 в Германия, съобщи ДПА, базирайки се на компанията, ръководеща болничното заведение в град Ораниенбург, в която е лекувана пациентката.

Столетницата е била изписана по-рано през седмицата. " Тя беше в доста положително общо положение за възрастта си и имунната ѝ система съумя да се пребори с вируса с наша поддръжка ", споделя основният доктор Харалд Панвиц.

Жената е пристигнала в болничното заведение в Ораниенбург поради стомашни конвулсии и диария, без съществени дихателни проблеми. Направен тест обаче е удостоверил, че тя е с ковид и незабавно е била сложена в изолираност. По нейна молба името ѝ не се загатва.

От " Оберхавел Клиникен " означават, че в лечебни заведения на компанията от болестта, породено от ковид, са се излекували и други възрастни пациенти.

Преди няколко дни 97-годишна жена - също от провинция Бранденбург, е била изписана от болница в Берлин, откакто е била излекувана от COVID-19. Възрастната пациентка от град Бернау е постъпила в болничното заведение със подозрение за инсулт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР