Жена ми ме контролира колко ям. Постоянно съм в някакъв

...
Жена ми ме контролира колко ям. Постоянно съм в някакъв
Коментари Харесай

Светослав Аргиров: Като си легне жена ми, отивам до хладилника

 " Жена ми ме управлява какъв брой хапвам. Постоянно съм в някакъв режим на хранене, който съблюдавам от време на време, а различен път - не. Вечер, като си легне жена ми, отивам до хладилника. Аз постоянно съм бил по-пълен от Благовест, само че пък напоследък май и двамата сме към 70-те кг. Което не е кой знае какъв брой зле. "

Това разкрива Светослав Аргиров, който дружно с брат си ще посрещнат в блестяща форма следващия си рожден ден на 23 април, когато ще навършат 62 години.

" Суетни сме и двамата, Благовест си боядисва косата, само че аз не желая. Предпочитам да споделям, че съм рус, скандинавец ", споделя още Светослав.

" Знам, че и мъже се подлагат на козметични процедури. Но ние с брат ми сме срещу това. Добре че са дамите ни, които ни управляват непрекъснато, тъй като сме зодия " Телец " и сме огромни чревоугодници ", споделя и другият брат - Благовест.

На смешка или насериозно, само че Светослав Аргиров още не е сигурен, че няма извънбрачен наследник от никарагуанка, написа. 

Това се случило през далечната 1986 година, когато двамата братя изнасят концерт във втората по беднотия страна в Латинска Америка.

" Истината е, че фактически имах връзка там с една говорителка от националната им телевизия. Красавица огромна беше и аз бях първата й сериозна връзка. Всичко стана мимолетно и доста бурно ", призна за съществуването на латинодрамата Светослав.

Веднага щом напуснала Латинска Америка, българската поп звезда не запомнила за любовните си връзки с момичето. Докато един ден както се разхождали с другар в Москва, до него се стопира известният артист на салса Луис Енрике от Никарагуа. Той му изяснява, че година откакто напуснал страната им журналистката, с която имал връзка Светослав родила момче. С днешна дата детето към този момент би трябвало да е огромен мъж - на 30 години.

" И аз доста се изненадах. Никога по никакъв мотив не ми беше споменавала за обстоятелството, че имам дете, което в действителност може и да е мое. Но едва ли ", смее се през днешния ден Светослав.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР