Жена, която заспа на слънце за половин час, остана ужасена,

...
Жена, която заспа на слънце за половин час, остана ужасена,
Коментари Харесай

Жена заспа на плажа в Слънчев бряг: Събуди се с разтопено чело 

Жена, която заспа на слънце за половин час, остана ужасена, когато изгорялото й чело остана с мехури, изглеждайки като разтопено.

25-годишната Сирин Мурад била на отмора в Слънчев бряг през юни, когато заспала на 21C без слънцезащитен крем.

Козметичката от Лондон се разсъни от дрямката си край басейна с леко възпалено, зачервено лице, само че не се замислила доста и траяла да релаксира в свободното си време.

Но на идващия ден кожата на челото й била толкоз набръчкана, че приличала на разтопена. Тя усещала кожата си стегната, тъй че когато сбърчи вежди, изглеждала като направена от пластмаса.

След като разискала изгарянето със фамилията си, тя решила да не върви на доктор, тъй като не считала, че ще се утежни. Но с течение на дните цялото лице на Мурад почнало да се бели, оставяйки я покрита с разнообразни петна от загоряла и розова кожа.

„ Наистина ме болеше на идващия ден, само че в действителност получих известно облекчение, когато стартира да се бели. Не ме болеше и се почувствах доста по-добре. Странно, само че в този момент кожата ми е страхотна. Дори я усещам по-добре от преди, съвсем като актуализирана “, споделя тя.

Тя към този момент се е възстановила изцяло, само че предизвести британците постоянно да употребяват слънцезащитни артикули, когато се любуват на топлото време. Сега тя има единствено няколко петна обезцветяване по бузите и под очите.

NHS предизвестява всички да употребяват отбрана най-малко с фактор 30. Претърпяването на единствено пет слънчеви изгаряния с мехури в зрелост може да удвои риска от рак на кожата, демонстрират изследвания.

Bg-voice. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР