Жена, която сменя прическата си, се кани да промени живота

...
Жена, която сменя прическата си, се кани да промени живота
Коментари Харесай

Хит: Перуки с неонов нюанс за смели дами

„ Жена, която сменя прическата си, се кани да промени живота си “, твърди великата Коко Шанел. И това не е инцидентно - чисто образната смяна, която настава с новата прическа, е единствено част от една по-голяма промяна. Косата не просто трансформира метода, по който наподобява лицето. Смяната на фризурата вдъхна ново самочувствие на всяка жена и е прелестен метод за едно свежо начало.

Мирослава Атмаджова

Добрата вест през сезона есен-зима е, че няма да се постанова да вършиме фрапантни промени, с цел да сте в крайник с последните трендове. Коафьорите залагат най-вече на лесни прически с многообразие от аксесоари, както и тоталния шлагер на тази есен - цветните перуки. Нестандартна и супермодерна наклонност, която обаче е непокътната територия единствено за смели дами, е перуката в ослепителен неонов колорит.

Небрежният кок е измежду тези прически, които постоянно ще бъдат на мода. Макар и в прорез със строгия протокол, този удобен тренд навлезе даже в кралското семейство. Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е измежду многото почитателки на небрежния кок. За да си извършите кралската прическа вкъщи, първо хванете чистата и разресана коса на ниска конска опашка. Може преди този момент да нанесете спрей за размер, който повдига косата и придава искра. Ако желаете да постигнете същия резултат като Меган, оставете два кичура от двете страни на лицето си. Следващата стъпка е да навиете косата и да закрепите кока с фиби. Запомнете, че главната цел е прическата ви да наподобява повърхностно, по тази причина не се старайте прекомерно при оформянето. Когато сте подготвени, напръскайте с лак за коса. Небрежният кок стои добре както на коса до раменете, по този начин и на дълги коси.

Боб и лоб са две изискан прически, които печелят от ден на ден известност с всеки идващ сезон. Стилният свободен фасул с дължина доникъде на шията е подобаващ както за вечерна, по този начин и за ежедневна визия. Тази прическа е и измежду най-лесните за поддържане, а това я прави още по-атрактивна. Т. нар. лоб е сходна прическа, при която дължината доближава до раменете. Косата е подстригана право, без пластове. Ако желаете да внесете доза смелост във фризурата си и да изпробване, прическите фасул и лоб са подобаващи за вас. Колкото по-къса е косата, толкоз по-модерна е прическата.

Плитките през новия сезон варират от типичен до необикновени и причудливи. Независимо каква плитка изберете, с тази женствена прическа ще приковете погледите. На стилните сцени са желани ексцентричните плитки - тънки, разпилени из косата, „ пълзящи “. Разнообразието е голямо, а ефектната плитка ви подсигурява настояща есенна визия. Позволете си да деянията въображение. Елегантната ниска плитка е друга постоянно срещана прическа тази есен. За да извършите съвършената плитка, срешете косата и я оформете, до момента в който още е мокра. По този метод няма да ви се постанова да се сблъсквате с досадните стърчащи косъмчета.

Макар къдриците да резервират стилните си позиции, правата и пригладена прическа ги настига тази есен. Косата или дискретно се прибира зад ушите, или се заглажда обратно благодарение на стилизанти. Модерен е така наречен „ влажен резултат “, който е неустоимо секси и съвършен за вечерно събитие. Стилизиращият артикул се нанася на влажна коса, а за още по-интересна визия редувайте кичурите, тъй че единствено някои от тях да бъдат гланцирани. Вързана на опашка, безпрепятствено опънатата коса също стои прелестно. Тази прическа е изключително съвременна, отваря лицето и е лесна за осъществяване.

Актуални през есента на 2018-а са блестящите шоколадови и тъмнокафяви нюанси. Те се съчетават добре с тъмното облекло, особено за хладните месеци, а и отиват на множеството тонове на кожата. Други горещи трендове в цветовете са светлорусото, натуралното алено и светлокафявото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР