Жена, която се грижи за дома на брат си във

...
Жена, която се грижи за дома на брат си във
Коментари Харесай

Скуотъри опустошават дом във Флорида с боклук, игли за наркотици и знаци, предупреждаващи, че хората ще бъдат взривени или „шокирани“, ако влязат: доклад

Жена, която се грижи за дома на брат си във Флорида, го откри, че е покрит от скуотери, които оставят купчини на средства за приложимост на опиати, отпадък и самоделни знаци, заплашващи посетителите, се споделя в отчет.

Кари Блек-Филипс беше натоварена със задачата да се грижи за дома в Милтън във Флорида Пандхендъл, само че получи повече от предстоящото, откакто откри някогашната другарка на брат си и повече от дузина други затворени вътре, съгласно Pensacola Вестник за вести.

Блек-Филипс даже се оказа с оръжие, когато най-сетне влезе в дома на брат си в Милтън във Флорида Панхандъл, сподели News Journal.

Тя откри, че е осеяно с парчета и средства за опиати, а скуотерите даже бяха сложили злокобен знак „ заплаха “ пред спалните, с цел да плашат посетителите.

„ Ако се опитате да отворите врата и бъдете взривен [sic] или шокиран, това ви е неприятно “, сподели един, а различен включваше постскриптум с вълшебен маркер: „ Пазете се, в случай че не желаете да бъдете засегнати “.

„ Беше кошм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР