Жена, която изчезна, след като беше забелязана на камери за

...
Жена, която изчезна, след като беше забелязана на камери за
Коментари Харесай

Гейнор Лорд: Разследването на жена, забелязана да бяга през центъра на града, разкрива причината за смъртта

Жена, която изчезна, откакто беше видяна на камери за видеонаблюдение да тича през основна улица, преди да провокира едноседмично търсене, умря от удавяне, следствие чу.

Започнато е следствие за гибелта на майката на три деца Гейнор Лорд, чието тяло е извадено от река в Норич. 55-годишният мъж изчезна след ранно излизане от работа в центъра на града в 14,45 ч. на 8 декември м.г. Специализирани водолази в последна сметка откриха тялото й в река Уенсъм, което беше извадено на 15 декември.

Разследване, което беше намерено и прекъснато през днешния ден, разбра, че предварителната здравна причина за гибелта й е „ потапяне и удавяне “. следствието на нейната гибел би трябвало да се организира във вторник, 1 октомври. Полицията в Норфолк по-рано уточни, че гибелта на госпожа Лорд от Кинг Стрийт, Норич наподобява е „ в сходство с удавяне “.

Силата сподели, че аутопсия не е разкрила „ никакви признаци за присъединяване на трета страна “. Вещите на госпожа Лорд преди този момент бяха открити в Wensum Pa...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР