Жена, която хвърли купа с гореща храна в лицето на

...
Жена, която хвърли купа с гореща храна в лицето на
Коментари Харесай

Жена, която хвърли купа с храна по работника на Chipotle, осъдена да работи 2 месеца в служба за бързо хранене

Жена, която хвърли купа с гореща храна в лицето на служащ в Chipotle, беше наказана на месец затвор и два месеца работа в заведения за бързо хранене.

Видеоклиповете на дамата Розмари Хейн, която ругае работничката на Chipotle Емили Ръсел на 5 септември и по-късно хвърля храната в лицето й от близко, станаха вирусни след случая. Хейн, 39-годишна майка на четири деца, се призна за отговорна по обвиняване за непозволено нахлуване и получи присъдата предходната седмица в общинския съд в Парма, Охайо. Съдия Тимъти Гилиган й даде избор сред 90 дни затвор или 30 дни присъда в допълнение към 60 дни работа в заведение за бързо хранене.

„ Искаш ли да вървиш на нейно място два месеца и да научиш по какъв начин хората би трябвало да се отнасят с хората, или искаш да излежиш пандиза? “ Гилиган попита Хейн на чуването.

„ Бих желал да отивам на нейно място “, отговори Хейн.

Хейн към момента не е намерила работата, споделиха Гилиган и нейният юрист пред CNN в сряда. Нейният юрист Джоузеф О'Мали сподели, че клиентката му не е имала престъпно досие преди случая и че тя в действителност съжалява за дейностите си оня ден.

„ Нека й дадем опция да не разреши този един ден да дефинира остатъка от живота й “, сподели той пред CNN.

Гилиган сподели, че работата й на Хейн ще би трябвало да бъде утвърдена от съда и ще би трябвало да работи там 20 часа седмично. О’Мали сподели, че Хейн сега няма работа.

Гилиган сподели пред CNN, че е мислил за вероятната необикновена присъда няколко дни преди чуването през ноември.

„ Всеки път, когато гледате видеото, това ви кара да се разстройвате от ден на ден и повече “, сподели той. „ Мислех си: „ Какво друго мога да направя, в сравнение с просто да я оставя да седи в пандиза. “

Запитан дали би желал да наеме Хейн, в случай че ръководи ресторант за бързо хранене, съдията сподели, че не счита, че тя ще има проблеми с намирането на работа.

„ Не я виждам като по-голям риск от всеки, който влезе отвън улицата “, сподели той. „ Гледах на това като на някой, който е изгубил самообладание. “

Гилиган сподели, че за първи път издава сходна присъда, само че за жалост това не е първият сходен случай, който се случва пред него. Той сподели, че преди няколко години е имало един случай, при който клиент, който не е получил бисквитка в Happy Meal в McDonald’s, се пресегнал през прозореца на входа и почнал да удря служащ. Този обвинен получи 90 дни затвор, сподели той.

„ Виждам тези каузи повече, в сравнение с желая “, сподели Гилиган, който е арбитър от 30 години.

Помолен за коментар по случая, Chipotle отговори: „ Здравето и сигурността на нашите чиновници са нашият максимален приоритет и се радваме да забележим правдивост за всяко лице, което не се отнася към членовете на нашия екип с уважението, което заслужават. “

Хейн отхвърли искане за изявление, направено посредством О’Мали. Ръсел сподели пред съда, че към момента се оправя със напрежението от случая и че е напуснала работата в Chipotle след нападението и е намерила друга работа. Тя сподели, че би желала да стартира съвещания, с цел да се оправи с контузията, която към момента изпитва от офанзивата.

Един от приятелите на Ръсел стартира акция за набиране на средства в обществените медии за нея и до момента е събрала 7300 $, като по-голямата част от тези пари идват след първите вести за присъдата на Хейн предходната седмица. Ръсел сподели на WJW в Кливланд, че е удовлетворена от присъдата на Хейн.

„ Тя ще получи това, което заслужава “, сподели тя пред станцията. „ Тя не получи пестник по китката. Тя ще се научи да работи в бързо хранене и се надяваме, че ще бъде добре.

В допълнение към времето в пандиза и времето, прекарано в работа в бързо хранене, Хейн ще би трябвало да заплати санкция от 250 $ и ще бъде на изпитателен период от две години. Гилиган сподели пред CNN, че не е сигурен, че Хейн съжалява толкоз, колкото твърди, че е в съда, като уточни, че тя към момента се оплакваше от храната по време на чуването.

„ Тя към момента не е схванала, че това не е уместно “, сподели Гилиган пред CNN в сряда.

„ Не получихте купата си за бурито по този начин, както я харесвате, и ето по какъв начин реагирате? “ сподели той на Хейн по време на чуването. Той допусна, че тя няма да бъде удовлетворена от храната, която ще получи в пандиза.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР