Жена казва, че Ръсел Бранд се е изложил пред нея, след което се е изсмял на това в шоуто на Радио 2

...
Жена е обвинила Ръсел Бранд, че се е изложил пред
Коментари Харесай

Жена е обвинила Ръсел Бранд, че се е изложил пред нея и след това се е смял на това минути по-късно в неговото радио предаване по BBC.

Жената казва, че това се е случило през 2008 г., когато е работила в същата сграда като BBC в Лос Анджелис. Срещата я остави зашеметена, казва тя.

Минути по-късно той беше записан да се смее заедно със своя ко-водещ, който каза, че Бранд „показа уилито си на една дама“.

Нито Бранд, нито неговият ко-водещ са отговорили на искания за коментар.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Тази статия съдържа изрични подробности и език, които някои може да сметнат за обидни.

Това е първият път, когато Бранд е обвинен в сексуално неправомерно поведение и след това е чут да се обсъжда това.< /p>

Това също така повдига сериозни въпроси за BBC относно това как тази част от шоуто, която е била предварително записана, е получила разрешение да бъде излъчена дни по-късно.

Жената никога не е подала официално оплакване. Ръководството на BBC беше информирано за инцидента през 2019 г., но не бяха предприети официални действия.

В изявление BBC каза, че съжалява да чуе обвиненията и ще да ги разследва като част от преглед на времето на Бранд в BBC.

Четири други жени също са обвинили Бранд, 48, в сексуални посегателства и изнасилване между 2006 и 2013 г. Той отрече твърденията, като каза, че отношенията му са били „винаги по взаимно съгласие“.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР