Жена, издирвана от полицията, завлича туристи с фалшиви почивки на

...
Жена, издирвана от полицията, завлича туристи с фалшиви почивки на
Коментари Харесай

Измамница завлича туристи с почивки на морето

Жена, търсена от полицията, завлича туристи с подправени почивки на морето. Тя събира пари и ги праща на несъществуващи адреси, оповестява..

Елка Николова се търси от софийската, пернишката и варненската полиция. Жената обещавала на клиентите си нощувки в жилища и хотели по цялото Южно Черноморие. Взимала половината пари, след което изчезвала. Хората обаче разбирали чак на място, че са излъгани. Жената е разследвана и за доста други измами. Има и присъди.

Една от жертвите на измамата описа пред NOVA по какъв начин е била излъгана. „ Видях публикация в интернет пространството. Офертата беше хубава и взех решение за звънна. Николова оферираше къща за посетители „ Елена ” в Ахтопол. Цената беше 100 лв. дневно за четиричленно семейство. След 6 дни ангажименти по телефона, ме убеди да й изпратя сумата. Каза, че вилата се намирала на морето. Преведох 289 лева, което е 50%, която трябваше да бъде за 6-дневната ни отмора. Стигаме до оказаното място в Ахтопол, само че там се оказа, че няма постройка, няма никой. Имаше единствено една равнища ”, споделя излъганата, която пожела да остане анонмна.

„ Питах в най-близкия магазин за адреса. Казаха ми, че съм може би десетата излъгана, която търси къща на това място ”, сподели още тя.

„ Жената има доста подправени профили във Фейсбук. Представя се за Елка Николова или Елена Николова. Снимките, които демонстрира са откраднати от разнообразни хотели ”, споделя излъганата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР