Жена е родила в банята, без нито тя, нито роднините

...
Жена е родила в банята, без нито тя, нито роднините
Коментари Харесай

Уникален случай в родопско село: Пенсионерка роди в банята, без да знае, че е бременна

Жена е родила в банята, без нито тя, нито роднините й да допускат, че е бременна. Уникалният случай е станал преди дни в джебелското село Припек, оповестява 24rodopi.com. Благодарение на бързите дейности на незабавните медици от филиала в Джебел, детенцето е получило нужните грижи, закарано е в болничното заведение в Кърджали, а към този момент се намира при родителите си.

" Бебето е било безусловно полуживо, когато се ражда. Много бързо действаха незабавните медици и в този момент всичко е наред. Благодарим им “, споделиха пред екипа ни поданици на селото.

Майката е с епилепсия. От години вземала лекарства против припадъците. Лекарите пък споделили на фамилията, че заради тази причина надали ще има деца. Нито тя, нито брачният партньор й, нито родителите разбрали за бременността й.

" Тя е малко цялостна, въобще не й личеше “, описаха съселяните на двойката. Дни преди раждането дамата се оплаквала от болки в кръста. Семейството мислило, че има проблем с бъбреците. Родопчанката влезнала в банята, където усетила, че раждането стартира и  повикала брачна половинка си и майка си. Те пък неотложно потърсили екип на Спешна помощ.

" Жената е пенсионерка по болест, мъжът й пък работи в строителството. Живеят си в селото, при родителите на момичето. Детенцето е момче, към този момент е при тях. Щастливи са доста “, допълниха съселяни на двойката.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР