Жена е била бита късно снощи в София. Пострадалата е

...
Жена е била бита късно снощи в София. Пострадалата е
Коментари Харесай

Кошмар! Софиянец удари жена с дървен прът в главата!

Жена е била бита късно нощес в София. Пострадалата е разхождала кучето си в квартал „ Левски “, когато притежателят на пицария наоколо, я удря два пъти в главата. Нападението е осъществено с дървен кол с железен накрайник.

Ударен е и домашния ѝ любим, поради който се стига до спречкването. Мъжът заплашил, че ще простреля кучето ѝ по тази причина, че е маркирало една от саксиите пред заведението му.

За кошмарната преживелица споделя снахата на битата жена. Тя търси очевидци на случая.

Ето цялата история:

„ Здравейте! Днес, към 22 ч до пицария " Вики " беше нападната свекърва ми! Нападателя е притежателя на пицарията, който има персонален спор с нея, поради това, че минава с кучето си от там и преди време било " препикало " саксията пред заведението. Последната опасност е била, че в случай че минат от там, ще простреля кучето, само че през днешния ден обстановката е ескалирала до нахлуване, в което сега дамата е с разрушена глава във Военна болница. Въпросният " субект " е излезнал от металната врата до пицарията с дървен кол, с железен накрайник, който не се знае какво е (свекървата няма явен спомен), като е протегнал ръка на кучето и откакто дамата е дръпнала кучето я е блъснал нея в главата 2 пъти. Пред полиция се е измъкнал с версия, че идва туко-що и не знае защо става въпрос, а камерите не работят. Моля, в случай че има някой очевидец на случая, да се свърже с мен! Благодаря авансово!, “ написа Милена Христова.

„ Това не му е първото такова действие на този, доста огромен мъжага, “ разясняват в мрежата.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР