Жена благодари на родни полицаи, помогнали на съпруга ѝ, който

...
Жена благодари на родни полицаи, помогнали на съпруга ѝ, който
Коментари Харесай

Полицаи помогнаха на припаднал шофьор в Хасково

Жена благодари на родни служители на реда, помогнали на брачна половинка ѝ, който примрял.
Прочетете още
Благодарственото писмо по случай празника на полицията е получено в ОД на МВР-Хасково, написа.

Емилия Стефанова благодари на двама служители на реда за отношението към нея и потърпевшият ѝ брачен партньор. Писмата ѝ са адресирани до министъра на вътрешните работи и до шефа на Областната дирекция.

В тях тя изрича признателност за деликатното и човешко отношение, което са положили младши инспекторите Петър Динков Петров и Петър Атанасов Петров. Тя споделя, че на 21 септември по време на работа на мъжа ѝ, работещ като таксиметров водач, му е прилошало и изпаднал в безсъзнание, оповестиха от полицията.

На мястото пристигнала кола за спешна помощ и полицейския патрул, които оказали първа помощ на Стефан Стефанов. След като лекарският екип е отвел потърпевшият в болничното заведение, двамата служители на реда са позвънили на брачната половинка, с цел да я уведомят, погрижили се за автомобила му и я изчакали, с цел да ѝвръчат ключовете на колата, в които имало персонални документи.

Емилия Стефанова приключва писмото си, изразявайки цялото почитание на фамилията си за оказаното подпомагане, поддръжка и съпричастност към полицейските чиновници и употребява празника на полицията, с цел да ги поздрави.

„ Този случай ме изпълва с религия и вяра, както за бъдещето на българската полиция, по този начин и на страната ни ”, написа тя.

Снимки: ОД на МВР-Хасково 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР