Жена бе атакувана свирепо от кучета динго в пустиня в

...
Жена бе атакувана свирепо от кучета динго в пустиня в
Коментари Харесай

Австралийка едва оцеля след атака на кучета динго

Жена бе атакувана свирепо от кучета динго в пустиня в Австралия, като тя описа по какъв начин мислела, че идва краят на живота ѝ, до момента в който членове на глутницата късали месо от краката ѝ, съобщи Агенция Франс Прес.

Деб Ръндъл (54г.) била в обедна отмора на миньорски обект в региона Пилбара, Западна Австралия, когато последвала кученце динго, което отмъкнало телефона ѝ. Малко по-късно забелязала други три животни, които я атакували, когато тя почнала да се отдръпва.

„ Имаше кръв на всички места по земята. Гледах раните си и си мислех „ О, Боже, ще умра, в случай че ме повалят на земята “, описа тя пред локална телевизия от болничното легло късно в понеделник.

Жената, на която предстоят интервенции за възобновяване на кожата по тялото ѝ, сподели, че викала 10 минути преди нейни сътрудници да ѝ се притекат на помощ.

„ Мислех, че в случай че един път усетят усета, те няма да ме оставят “, добави тя по адрес на дивите кучета, които са локален австралийски тип.

„ Беше нахапана на всички места, с изключение на по главата “, добави неин родственик.

Управителката на Източна Пилбара Лин Крейги съобщи, че в никакъв случай не е виждала офанзива на кучета динго като тази през 20-годишния си живот в района.

„ Очевидно всяко животно, което е гладно става нападателно. Но аз съм доста сюрпризирана, че три от тях са направили офанзива като глутница “, сподели тя.
Атаките на кучета динго са редки, като през последните няколко години бе обявено за едвам няколко. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР