Жена адвокат със силите на зеленокожия Хълк? Да, във вселената

...
Жена адвокат със силите на зеленокожия Хълк? Да, във вселената
Коментари Харесай

Жена със суперсили е новият Хълк в сериала „She-Hulk“

Жена юрист със силите на зеленокожия Хълк? Да, във вселената на потвърдено всичко е допустимо. Добре знае се, че супергероите не живеят в свят и с минута по-стар, а сериалът „ She-Hulk “: Attorney at Law ще разкрепости въображението ни в посока на женските персонажи в комиксовия свят.

Актрисата Татяна Маслани ще се превъплъти в ролята на Дженифър Уолтърс, която е братовчедката на Брус Банър (Марк Ръфало) и се снабдява със суперсили, сходно на Хълк. Привидно тя е средностатистическа жена, която е сполучлив юрист в Лос Анджелис и работи в новооснован отдел по „ Свръхчовешко право “, профилиран върху случаите на хора, отличаващи се със качества оттатък нашата реалност, само че обликът й занапред стартира да се разпростира по един скромен, само че занимателен метод напълно в стила на Дисни света.
 София осъмна с блокади, напрежение и ужас 18 май 2022 | София осъмна с блокади и напрежение по основни кръстовища в натоварения утринен пиков час. Изнервени жители...


В филмовия откъс женската версия на Хълк с щипка комизъм и доза преднамерено пресилване ни демонстрира травматичния преход от една възраст към друга, когато преглежда с обезсърчение приложение за запознанства, а по-късно носи на ръце евентуалния си обичан. Две реплики са задоволителни, с цел да ни подбуден да погледнем към продукцията с очакване за доза комизъм зад ъгъла.

" Трансформациите са провокирани от яд и боязън ", споделя Банър на Дженифър, а тя му отвръща, че тези страсти са в основата на съществуването на всяка жена.

THE NEW FACE OF THE MCU, JENNIFER WALTERS AKA
— crocino (@crocinoo)
Допада ни, че женският облик на Хълк дава поръчка за свежа комедия и е още една опция да погледнем към най-малко няколко евентуални житейски обстановки, в които бихме се оцветили в няколко нюанса зелено, с неприкрита усмивка. А да запазиш равновесие в свят, в който всичко върви наобратно, от време на време е същинско супергеройство, на което даже най-хубавите от нас се учат всекидневно. Продукцията ще се състои от девет епизода, като премиерата е през жаркия август по Disney+.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР