Желая успех на Мая Манолова, предизвикателството е сериозно. Това каза

...
Желая успех на Мая Манолова, предизвикателството е сериозно. Това каза
Коментари Харесай

Паргов: Желая успех на Мая Манолова

Желая триумф на Мая Манолова, предизвикването е съществено. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов при присъединяване си в утринния блок на Bulgaria ON AIR. Той добави, че кандидатирането на омбудсмана на Република България за кмет на София е било предстоящо.

" Вчера имахме съвещание на Градския съвет на Българска социалистическа партия - София и взехме решение на 11-ти септември да проведем конференцията, на която ще обсъдим всички благоприятни условия и ще съобщим името на нашия претендент за кмет на града ", сподели Калоян Паргов.

Според него, кандидатирането на Йорданка Фандъкова за следващ мандат също е било предстоящо. " Очевидно от ГЕРБ няма какво по-добро да предложат от настоящия модел на ръководство, добави Калоян Паргов. - Всички виждаме в последните 10 години какво се случва в София. Бих го определил като развиване в застой. Гражданите обаче желаят смяна, имат потребност от вероятност, от действителни дейности за по-добър живот за тях и фамилиите им в кварталите ".

Лидерът на Българска социалистическа партия - София напомни, че през последните 30 години партията е употребила разнообразни модели за явяване на избори. " Били сме и независимо, и в коалиция, и сме подкрепяли претенденти на инициативни комитети, сподели Калоян Паргов. - През 1999 година методът беше сполучлив за левицата. Това ни даде подтик за отчетливо наличие на политическата сцена през идващите години - през 2001-ва спечелихме изборите за президент, а през 2005-та и парламентарните ".

Според Калоян Паргов, Мая Манолова може да бъде катализатор за смяната, която желае огромна част от гражданското общество. " София е много комплициран град за Българска социалистическа партия към този момент 30 години. Наясно сме, че в борбата за града би трябвало да имаме съдружници и акцията, която се готвим да създадем, ще покаже тъкмо това наше предпочитание. Тази част от обществото, която желае смяна, без значение от кой политически набор е, може да бъде фокусирана по подобаващ метод, сподели той. - На Градската конференция на 1 декември 2018 година показах основните фактори за триумфа на Българска социалистическа партия. Те се събират в думата консолидация - на партията, на лявото пространство и на обществото, което желае смяна. Търсим тъкмо тази форма в този момент ".

Лидерът на Българска социалистическа партия - София съобщи, че неговата роля в акцията е на ръководител на предизборния щаб, макар че неговото име е в листата с номинираните за претенденти за кмет на София от Българска социалистическа партия. " Върху мен лежи огромната отговорност да конструираме акцията, съобщи той. - Ние първи издигнахме претендентите за кметове на региони - още в края на юли. И повече от месец те работят на терен. Колкото до претендента ни за кмет - на балотажа ще забележим какви са били нашите шансове за триумф ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР