Желанието на компаниите да реализират по-големи продажби и да получат

...
Желанието на компаниите да реализират по-големи продажби и да получат
Коментари Харесай

Компаниите с най-добра репутация в САЩ

Желанието на фирмите да осъществят по-големи продажби и да получат повече облага ги кара да регистрират ползите на потребителите и да са по-ориентирани към клиента. За тази цел те създават тактики за привличане на нови клиенти, както и за задържане на съществуващите. Някои компании се оправят по-добре, други - по-лошо.

Експерти на изследователската компания Harris Insights и Analytics сформираха рейтинга Axios Harris Poll 100, оценявайки репутацията на най-известните компании в Съединени американски щати. В рамките на проучването са интервюирани 18 228 американци.

По-долу ще разкажем за 10-те компании с най-хубава известност в Съединени американски щати.
 Снимка 438876
Източник:

1. Wegmans

Индекс на репутацията: 83.0

Основната концепция на магазина е да предизвиква здравословното хранене в фамилията на налична цена. Също по този начин част от облагата би трябвало да бъде изпратена на тези, които се нуждаят от помощ. Пазаруващите са най-вече от междинната класа.

Няколко пъти водачите на Wegmans предприемаха стъпки, водещи до финансови загуби, само че в последна сметка компанията остана победител заради лоялността на клиентите и ангажираността на чиновниците.
 Снимка 418532
Източник:

2. Amazon

Индекс на репутацията: 82.3

Amazon.com, Inc. е мултинационална софтуерна компания със седалище в Сиатъл, Вашингтон, която е профилирана в електронната търговия, облачните калкулации и изкуствения разсъдък.

Amazon е най-големият в света пазар за електронна търговия и облачни изчислителни системи по доходи и пазарна капитализация.
 Снимка 438877
Източник:

3. Patagonia

Индекс на репутацията: 81,4

Patagonia е един от най-големите и известни производители на облекла и екипировка за алпинисти, туристи и всички, които се интересуват от дейни действия измежду природата.
 Снимка 438878
Източник:

4. L.L.Bean

Индекс на репутацията: 80,7

Това е американски фамилен бизнес, който е учреден през 1912 година от Леон Леонууд Бийн. Произвежда облекла за деен отдих навън.

Продуктите са налични посредством онлайн магазин и пощенски колета. Въпреки огромния брой обекти на L. L. Bean, разпръснати из цялата страна, водач остава първият им магазин във Фрипорт.

Магазинът последователно уголемява инфраструктурата - появиха се няколко ресторанта, дребен увеселителен парк и известната петметрова статуя на жаби покрай входа на магазина. Комплексът е ситуиран на повърхност към 300 декара, като самобитният търговски кампус е посещаван от към 3 милиона души годишно.
 Снимка 217936
Източник:

5. Walt Disney

Индекс на репутацията: 80,4

Един от най-големите конгломерати в развлекателната промишленост в света.

Основана на 16 октомври 1923 година от братята Уолтър и Рой Дисни като малко анимационно студио, сега е една от най-големите холивудски продуцентски компании, притежател на 11 увеселителни парка и два водни парка, както и на няколко телевизионни и радио мрежи.
 Снимка 438880
Източник:

6. Publix

Индекс на репутацията: 80,3

Publix е американска верига супермаркети със седалище в Лейкленд, щата Флорида.

Броят на чиновниците е 140 хиляди души. Корпорацията включва също 8 дистрибуционни центъра и 9 заводи, произвеждащи артикули под личната си марка Publix.

Основател на корпорацията е Джордж У. Дженкинс. Първият магазин, който бележи началото на бъдещата верига Publix Super Markets, е пуснат на 6 септември 1930 година във Флорида.
 Снимка 213764
Източник:

7. Samsung

Индекс на репутацията: 80,0

Samsung Group е южнокорейска група компании с най-разнообразна индустриална активност, учредена през 1938 година.

Компанията е добре известна на международния пазар като производител на смарт телефони, високотехнологични съставни елементи, телекомуникационно съоръжение, домашен уреди, аудио и видео устройства.

8. Procter & Gamble

Индексна на репутацията: 79,8
 Снимка 374690
Източник:

Procter & Gamble е американска мултинационална компания, един от водачите на международния пазар на потребителски артикули.

Компанията има представителства в 70 страни, нейните артикули се продават в 180 страни.

9. Microsoft

Индекс на репутацията: 79,7
 Снимка 260586
Източник:

Microsoft е една от най-големите високотехнологични компании в света. Произвежда патентован програмен продукт за разнообразни типове компютърна техника - лични компютри, игрови конзоли, PDA, мобилни телефони и други неща. Разработчик на най-използваната сега софтуерна платформа в света - фамилията на операционните системи Windows.

10. Sony

Индекс на репутацията: 79,4
 Снимка 320930
Източник:

Sony Corporation е японска корпорация със седалище Токио, учредена през май 1946 година Специализирана за производството на домашна и професионална електроника, игрови конзоли и друга високотехнологична продукция.

В допълнение, Sony е един от най-големите международни медийни конгломерати, притежаващ звукозаписната компания Sony Music Entertainment, филмовите студия Columbia Pictures и TriStar Pictures, както и цялостен списък на филми за MGM (съвместно с Comcast); дава финансови услуги.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР