Желанието да се промени света или друг – това е

...
Желанието да се промени света или друг – това е
Коментари Харесай

Разбирането, че няма нищо случайно, ще ускори по вълшебен начин вашия път!

Желанието да се промени света или различен – това е висша демонстрация на вашето Его. Ето за какво изкоренете у себе си всевъзможни опити да вършиме това и да мислите за това.

Първо – приемете обстановката такава, каквато е. Например, аз самичък привлякох тази обстановката в своя живот, с каузи, думи и мисли. По този метод можете да поемете отговорност за своите дейности и да отворите вратата на мъдростта. Това е единственият път към просветлението. Решили сте да прехвърлите отговорността на някой различен? Тръгнали сте по пътя, който води към духовна деградация. По него няма израстване.

Второ – (ментален труд) открийте и осъзнайте грешката, която е повода за неприятната обстановка. Може би няма да разберете това незабавно, само че размишленията ще дадат плод, това ще бъде като озарение. Не забравяйте, че нищо не е инцидентно, тъй че навреме запушвайте устатата на своето его, което ще се пробва да спре разбора.

Не е ненужно да си припомните какво сте споделили на съперника си в неприятната обстановка. Премерете обвиняванията върху себе си – тази дреха не е ли ваша? Ако в даден човек нещо ви нервира – значи това нещо го има и във вас. Чукайте и ще ви се отвори …

Трето – духовна работа върху себе си – очистване на откритите аргументи – аспект на вашето его. Техники има доста, можете просто посредством управление на мислите да следите този аспект на проявяване на егото и да осъзнавате (приемате) и то последователно ще изчезне.

Можете също по този начин да практикувате противоположността на този аспект. Опитайте с разнообразни разновидности. Външната действителност – това е демонстрация на вътрешния ви свят.

Желанието да се промени света или различен човек -това е висша демонстрация на вашето его. Ето за какво изкоренете у себе си всевъзможни опити да вършиме това и да мислите за това.

Разбирането, че нищо не е инцидентно, доста ще форсира вашия път. Светът ще се промени единствено тогава, когато се промени вашия вътрешен свят!

esotericblog

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Признаците на човек със зла душа!

Ние не можем да си представим, че някой ни мами или ни предизвиква болежка напълно съзнателно и без никакви скрупули на съвестта. Не можем да си представим, че някой ни…

Цялата публикация

Как да препрограмирате своя утринен ден?

 

Всеки от нас се сблъсква  заран с обстоятелството, че му е  доста мъчно да стане, както се споделя, станал, само че не запомнил да се разсъни. След това през целия ден се…

Цялата публикация

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР