Желанието да намери себе си след 7-годишна връзка и детство

...
Желанието да намери себе си след 7-годишна връзка и детство
Коментари Харесай

Отрязаха дъщерята на Иво Танев в Гласът на България

Желанието да откри себе си след 7-годишна връзка и детство в сянката на татко си – това стимулира за присъединяване в Гласът на България Албена Танева.

Дъщерята на шоумена и тв водещ Иво Танев се появи на сцената на старта на шоуто, само че треньорите не се трогнаха от осъществяването й. Фактът, че пя на гърбовете на Иван Лечев, Михаела Филева, Камелия и Графа, Албена изясни с несъразмерното си неспокойствие.

„ Гледам да не бъда дъщерята или дамата на някой. Искам да засветя със лична светлина, тъй като през годините доста све изгубих “, показа преди да се качи на сцената Албена. Тя призна, че се е разделила с бащата на дъщеричката си Десислав Данчев, който необятната аудитория познава като Десо от Мастило.

Разликата от 18 години във възрастта последователно отваря и други пукнатини във връзката й с китариста, написа ХотАрена. Конфликтите достигнали до равнище, в което детето им почнало да се държи като възрастния в смейството и не ходело на градина, с цел да ги пази да не се карат.

Албена напуснала Десо, с цел да покаже на дребното си момиченце, че човек би трябвало да бъде задоволително мощен и самоуверен, с цел да търси щастието си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР