Желаещите да се възползват могат да запишат час на тел.

...
Желаещите да се възползват могат да запишат час на тел.
Коментари Харесай

Неврохирурзи от „Бургасмед“ отбелязват 10-годишнината на отделението си с безплатни консултации

Желаещите да се възползват могат да запишат час на тел. 0892 22 28 00 или 0892 22 25 25

Дни на отворените порти провежда във връзка 10-тата годишнина от основаването си Отделението по неврохирургия на МБАЛ „ Бургасмед “.В рамките на самодейността, през месеците август и септември екипът на структурата ще организира безвъзмездни съвещания.

Кампанията е ориентирана към всички пациенти с проблеми, свързани със болести на гръбначния дирек и основния мозък. Инициативата е с начало 1 август и прегледите ще се правят всеки вторник, сряда и четвъртък от 09:00 до 11:00ч. в отделението, което се намира на етаж 5 в МБАЛ „ Бургасмед “ в жк Меден Рудник.

„ За 10 години в отделението са осъществени близо 6000 хирургически интервенции, рутинни и микроинвазивни, на тумори на основния и гръбначния мозък, на аневризми и други малформации, на хидроцефалия, на травматични увреждания на нервната система. В тази численост влизат и интервенции на дискови хернии, спинални стенози, спондилолистези, фрактури и други “, показва доктор Людмил Гецов шеф на Отделението по неврохирургия.
По отношение на безплатните съвещания, доктор Гецов посочи, че всеки, който желае може да бъде прегледан, само че е нужно да си запише авансово час.

Желаещите да се възползват от безплатните прегледи могат да запишат час на тел. 0892 22 28 00 или 0892 22 25 25.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР