Жасмина Тошкова-Маджид иска най-доброто за децата си. Три от хлапетата

...
Жасмина Тошкова-Маджид иска най-доброто за децата си. Три от хлапетата
Коментари Харесай

Жасмина от Сделка или не плаща по 150 бона годишно за училището на децата си

Жасмина Тошкова-Маджид желае най-хубавото за децата си. Три от хлапетата на някогашната моделка учат в Англо-американското учебно заведение в Панчарево, чийто първи звънец удари още на 21 август. Това е най-скъпото родно школо и годишната такса до 5 клас е в размер на 24 237 евро или съвсем 48 бона в лв.. Това е единствено за едно дете, а семейство Маджид има цели трима възпитаници. Общо мъжът на някогашната помощничка на Румен Луканов от „ Сделка или не ” заплаща по към 150 бона годишни такси за отрочетата си, написа „ Уикенд ”.

В същото учебно заведение се образоват и децата на Мара Отварачката, Азис, Емилия, Радост Драганова, на доста депутати и известни лица от шоубизнеса. Родителите записват наследниците си в Англо-американското учебно заведение сякаш с цел да научат доста, само че осведомени издават, че от учениците не се изискват кой знае какви познания - слабите оценки на процедура са неразрешени, тъй като родителите почтително заплащат високите такси. Родните баровци държат наследниците им да поддържат връзка със себеподобни деца с благоприятни условия.



Три от децата на Жасмина и Ариф

Жасмина Тошкова, която нашумя с присъединяване си в „ Сделка или не ”, неотдавна стана майка за четвърти път. Тунингованата русокоска избра да назова следващата си наследничка с екзотичното име Самая. Бившата екранна партньорка на Румен Луканов има три щерки. Каките Ариа и Изабела и баткото Зеки са плод на любовта й с милионера Ариф Маджид, който държи представителството за България на няколко вериги за бързо хранене - KFC, „ Дънкин Донътс ” и огромен % от пицариите „ Доминос ”. Сириецът е милионер и има задоволително финанси, с цел да гледа даже още по-голямо семейство, пък и традицията в страната му изисква децата да са най-малко четири. Ариа, Зеки и Изабела са родени надлежно през 2014, 2015 и 2016 година

Жасмина се омъжи за милионера Ариф Маджид през 2016 година Бившата моделка е признавала, че трите следващи раждания са били със секцио, само че не го предлага, в случай че не е неотложно. Най-вероятно и четвъртият правоприемник се е появил на бял свят с цезарово сечение. В това връзки русокоската може да се конкурира единствено със Светлана Гущерова, която също нации 4 деца, само че за 4 години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР