Жасмина Маджид стана известна, благодарение на предаването Сделка или не,

...
Жасмина Маджид стана известна, благодарение на предаването Сделка или не,
Коментари Харесай

Красивата Жаси от "Сделка или не" и нейната вълшебна приказка с три деца

Жасмина Маджид стана известна, с помощта на предаването " Сделка или не ", което се организираше всеки работен ден преди години. Жаси, както е по-известна на публиката, не е от дамите, които обаче се появяват без мотив в общественото пространство. Тя води спокоен метод на живот, само че пък е дейна в обществените мрежи, където показа моменти от всекидневието си, само че също и популяризира разнообразни марки.

Виж още:

Тя остави на малко по-заден проект кариерата си, тъй като се отдаде напълно на фамилията си. Жаси е едан щастрива и обичана жена, само че и освен това - тя е горда майка на три деца. Сексапилната Жасмина обаче наподобява необикновено. Тя поддържа своя външен тип, за момент не е позволила да не наподобява отлично, макар непрестанните грижи за трите ѝ деца. 

В годините, в които Жаси не е на екран, тя се омъжи, стана майка и е станала лекар по стопанска система. " В нашето семейство последното сякаш стана традиция, защото татко ми е професор, а на сестра ми също, живот и здраве, й следва да отбрани докторската си теза, въпреки че и тримата сме в разнообразни сфери. ", сподели преди време в свое изявление Жаси за сп. " Ева ". Отглеждането на деца несъмнено не е лесна задача, само че си проличава, че красивата майка влага доста старания и усърдие.

Виж още:

" Нашите пра-баби и дядовци са отглеждали по доста повече деца, при доста по-трудни условия и за тях това е било нещо обикновено, а на мен всеки ден ми се случва да ме питат мъчно ли ни е, все едно с мъжа ми вършим нещо извънредно ", е споделяла Жасмина. Красавицата е в идеална форма, както към този момент споменахме. Тя поддържа своя физически тонус, с помощта на спортните си занимания, само че и здравословен метод на хранене. Казвала е, че редува занимания по спининг, кросфит и тап навън. По време на бременностите си не е напълнявала повече от 6-8 кг., тъй като е имала желязна воля и дисциплинираност, както самата тя е казвала.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/jasminnemajid/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР