Жанрът на песента е попфолк. Най-слушаният в момента. Ясно е,

...
Жанрът на песента е попфолк. Най-слушаният в момента. Ясно е,
Коментари Харесай

Тафкова официално: Ще пея поп фолк! Първата ми песен ще е топ!

„ Жанрът на песента е попфолк. Най-слушаният сега. Ясно е, че той е най-търсен и това се слуша в нощните клубове “. Това разкри Мис България Венцислава Тафкова, която най-накрая открехна завесата на смелата си концепция да влезе в музикалния отрасъл.

В изявление за в. „ Телеграф “ миската показа освен, че ще пее поп фолк, само че и че към този момент съвсем е подготвена с първия си шлагер. Тъй като желае да изпипа всичко до последния подробност и песента да е в действителност топ, тя не бърза да изстреля парчето и работи интензивно върху него.

„ Нищо не ми е непременно и няма да пусна песента, до момента в който не съм изцяло сигурна в това, което пущам. Искам първо на мен да ми хареса и по-късно да я чуят всички “, изясни Тафкова. Засега не разкрива детайлности към клипа, само че дава обещание доста изненади за почитателите.

Мис България акцентира, че музикалните й проекти не са някаква волност и даде поръчка за сериозна кариера в поп фолка. „ Професионалната ми подготовка за пеене стартира от половин година. Работя с доста сериозен екип и имам вяра, че ще излезе нещо хубаво от това “, вълнува се Тафкова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР