Жанета Осипова спечели конкурса "Мис Плеймейт" в края на лятото.

...
Жанета Осипова спечели конкурса "Мис Плеймейт" в края на лятото.
Коментари Харесай

Плеймейтката Жанета Осипова: Не отричам за Христо Сираков

Жанета Осипова завоюва състезанието "Мис Плеймейт " в края на лятото. Оттогава животът на русокоска се прекатурва на 180 градуса. Тя сбъдна една от фантазиите си. Докосва се до непознатия свят за елементарните хора след странствуване из Азия. Родената преди 25 години хубавица има съветски корени. Таткото на актуалната плеймейтка е от някогашния Съветски съюз. Името на Жанета е свързвано като новата държанка на Христо Сираков, прочут като Ицо 100-те манекенки. Пред "България Днес " Осипова разкри дали това е правилно, както и за преживяванията си в Мианмар и Папуа - Нова Гвинея.

- Жанета, по какъв начин ви се отрази славата, откакто се окичихте с короната "Мис Плеймейт "?
- Чудесно. Животът ми е по-динамичен в този момент. От това имах потребност.

- Наскоро се завърнахте от чужбина. Посетихте екзотични места. Разкажете малко за прекарванията си?
- Част от паричната премия от "Мис Плеймейт " взех решение влагам в екскурзия. Тази концепция я имах от две години и беше моя фантазия. Почти месец бях в Азия. Първата точка от приключението беше Папуа - Нова Гвинея. Пътувах три дни на лодка, с цел да доближи до най-отдалечените точки на островите, където живеят най-старите племена. Всичко там бе непознато за мен. Различно е. След това посетих Мианмар. В тази страна съумях да обиколя всички вероятни места за туристи. Останах удивена от град Баган. Архитектурата е невиждана. Смятам, че на никое място другаде няма толкоз мистична и загадъчна. Прекарах и няколко дни в Сингапур.

- Какво най-вече ви впечатли в страните, които посетихте?
- Манталитетът на хората. Те са извънредно небогати, само че доста умиротворени, приветливи и сърдечни.

- Споменахте, че си посетили племена в Папуа - Нова Гвинея. Как те одобриха хората?
- Тези острови ги няма на картата. Толкова са дребни, че се виждат като бели петна. Хората, които проведоха екскурзията, са преговаряли с локалните един месец, с цел да можем да отидем при тях и да забележим по какъв начин живеят. Обитаващите островите не са виждали други хора. Не позволяват никого. Когато слязохме от лодката, те ни гледаха необичайно. Те не бяха виждали бели хора. Ние бяхме огромна атракция за локалните. На тези места парите и златото не играят роля и нямат никакво отношение. Питейна вода съвсем няма. Набавят си я посредством дъжда. Ние им занесохме вода и ги предразположихме да ни одобряват и да ни позволен до себе си.

- При тях ли спяхте?
- Не, спахме на лодката, която ни докара. На екскурзията имаше доста българи, тъй че не скучаехме вечерта. Изкарах 10 дни при тези хора. Беше изумително.

- Хората от тези острови очевидно за пръв виждат плеймейтка. Как реагираха на вашата хубост?
- Повечето от тях ме гледаха с интерес. Някой изявиха предпочитание да ме допрян, тъй като не знаеха дали съм същинска (смее се). Разбира се, че им разреших. И за мен бе тръпка да се докосна до тези хора. Все отново те ме допускаха до техния метод на живот, до техния свят.

- Какви проекти има Жанета Осипова?
- Пари от премията към този момент няма. Част отиде за екскурзията, а останалата ще даря за щедрост. Така че няма да стартирам бизнес. Продължавам да се развъртвам като модел. Не обичам да си върша проекти напред в бъдещето, тъй като животът постоянно ни изненадва.

- Обичате да пътувате доста. Коя е идната точка от света, която ще посетите?
- Мен ме влекат по-дивите и девствени места. Все още нямам съответна точка, която съм си набелязала. Времето ще покаже.

- Доста от вашите предшественички на короната "Мис Плеймейт " попадат в кавги, които ги изстрелват нагоре към славата. Смятате ли, че това е единственият метод да се стане прочут в България?
- Не, изрично не е по този начин. Не ми подхожда този метод за правене на популярност. Мога да бъда известна и без да се пущам гола и да върша кавги. Хората правят оценка, че съм естествена и се вардя от провокации. Знам, че мога да съумея и без да си сложа цици или да върша някакви корекции по тялото или лицето.

- Как минава един ден на една плеймейтка?
- Старая се да ставам рано заран, с цел да не пропущам деня си. За мен е значима физическата интензивност. Всеки ден се разхождам на открито измежду природата. По обяд се залавям с работа. Важна част от всекидневието ми е и среща с най-близките ми другари. Купоните към този момент все по-често отсъстват от моя график. Налага ми се да съм по събития и нямам сили за занимания до ранни зори.

- Следите ли риалити формати като "Биг брат "?
- Не. Нямам доста време да виждам телевизия. Ако ми остане такова, избирам да си пусна "Нешънъл Джиографик ". Това повече ме влече от риалити формати.

- Появи се информация, че сте новата половинка на Христо Сираков.
- Да, появи се сходно нещо. Няма да потвърдя, нито да отрека за Христо.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР