Жандармерия, отряд за борба с тероризма и десетки полицаи издирват

...
Жандармерия, отряд за борба с тероризма и десетки полицаи издирват
Коментари Харесай

Ловеч под обсада, почерня от полиция и жандармерия! Кучета откриха гореща следа от избягалия затворник Борис

Жандармерия, отряд за битка с тероризма и десетки служители на реда търсят сега избягалия пандизчия Борис Иванов, оповестява Нова тв. Следови кучета са намерили облекла на беглеца и са по следите му.

Униформените претъсрсват всеки шубрак и са уверени, че напълно скоро ще го заловят. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов също е бил на място в късните часове в петък, с цел да даде указания за издирването. Прекъснат е пътя наоколо до жп. прелеза Ловеч. Под полицейска обсада е целият регион сред ловешките села Александрово, Дренов и Деветаки.
Властите имат вяра, че рецидивистът Борис Иванов ще бъде открит до края на деня.
Хората от прилежащите села се надяват търсеният мъж да не е в региона и да не тормози възрастните хора. Иванов е рецидивист, осъждан за блудства и обири. До момента е излежал половината от присъдата си. След като избяга по време на работа отвън затворническото общежитие в Ловеч, той е в неопределеност втори ден.

Припомняме, че на 21 юни Иванов избяга от пандиза в Ловеч, където е излежавал 13-годишна присъда за блудства и обири. 48-годишният Борис Иванов излежавал 13-годишна присъда за блудничество и обири, постановена през 2011 година. В началото на месеца е изместен в общежитие от отворен вид, защото излежал 7 години от присъдата си. През деня чистел в млекопреработвателен завод отвън пандиза. Около 10:30 часа в четвъртък чиновник от компанията съобщил за неналичието му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР