Жана Бергендорф се скри от публичното пространство. След скандалите с

...
Жана Бергендорф се скри от публичното пространство. След скандалите с
Коментари Харесай

Жана Бергендорф се срамува да се съблече на плажа, крие се под огромни рокли

 Жана Бергендорф се скри от общественото пространство. След свадите с арести и опиати певицата реши да се отдръпне от светския живот. 

От време на време върви по участия и почитателите й са мощно обезпокоени за здравето й. Те настояват, че обичаната й певица е станала двойна. В това се увери и наш кореспондент, който я излови на плажа в Несебър. 

Жана бе в компанията на сина си, към който от самото начало се обръщаше с " обич ". С тях имаше и чужд за нас мъж, само че не можем да се обвържем с изказванието, че точно това е новата половинка на изпълнителката на " Самурай ". Певицата несъмнено е занемарила своето тяло и очевидно се притесняваше да се съблече по бански на плажа и по тази причина прикриваше сланинките с рокля, която може да мине и за по-голяма риза. 

Жана неотдавна призна, че от 9 месеца не е употребявала опиати. Това сигурно я избива повече на апетит и неочакваният вкус се отразил на тялото. Почитатели на звездата я поучават да си взема карта за фитнес и бързо да се оправи с непотребните килограми, до момента в който към момента е допустимо.

Бергендорф е подвластна обаче на още един недостатък - цигарите. Тях не съумя да откаже, само че за момента няма и предпочитание. След като видяла какъв брой килограми качи след прекъсването на опиатите, била обезпокоена, че в случай че откаже и цигарите ще замязя на хипопотам.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР