Жана Бергендорф се радва на завиден късмет в последните месеци,

...
Жана Бергендорф се радва на завиден късмет в последните месеци,
Коментари Харесай

Жана Бергендорф се върна при бивше гадже

Жана Бергендорф се радва на забележителен шанс в последните месеци, видя HotArena .

След като удари четвърт милион от лотарията , звездата се похвали с още едно завладяване – този път любовно. Тя е щастлива със стабилен мъж до себе си, който май ще се окаже нейно остаряло гадже .

„ Старата обич наслойка не хваща ” – с тези думи Жана Бергендорф разгласи на своята страница във Facebook, че към този момент е щастливо обвързана. От известно време тя има връзка с много приветлив и съществено изглеждащ мъж, който се споделя Йордан и е родом от Пазарджик. От записи, които самата Жана е разгласила в обществените мрежи, излиза наяве, че и той като нея има доста добър глас и гений за артист. Това излиза наяве от видео, което демонстрира по какъв начин двамата пеят, до момента в който пътуват в автомобил. Само че музиката е занимание за Данчо, а специалността му е от тези, които множеството хора класират в рубрика „ доста съществени ”.

Според информация, която самият той е разгласил в обществените мрежи, е маркетинг шеф на компания, която се занимава с произвеждане и търговия със селскостопанска продукция . В нея работи към този момент цели 11 години, което още един път потвърждава, че индивидът е извънредно сериозен. Според неофициална информация пък, той има щерка от предходна връзка, която към този момент се познава със самата Жана и с нейния наследник Леон. Певицата даже е снимала двете деца на задната седалка на автомобил, в който пътува и самата тя. Кадърът е от рождения ѝ ден, който тя отпразнува неотдавна, а коментарът към него – „ Това е цялостното благополучие за моя ден ден ”.

Наскоро звездата от „ Х Фактор ” даде изявление за „ Уикенд ” , в което изрично отхвърли да показа има ли мъж до себе си. След това обаче стартира да пуска фотография след фотография с маркетинг шефа на своята страница във Facebook. Кадрите най-често съпровожда с доста сърчица. Певицата и нейния нов обичан не се тормозят да се прегръщат на обществени места, от което може да се прави умозаключение, че връзките им са съществени.

Въпреки всички тези положителни вести, към Жана има е нещо неприятно, което се е случило навръх рождения ѝ ден – 20 октомври. Увлечена в празнуване, тя паднала и си наранила ръката, призна самата певица – още веднъж с обява в обществените мрежи. Тя сподели фотография на бинтованата си ръка, а до нея още веднъж е Йордан. Очевидно той я е придружавал освен на празника, само че и след случая. По всичко проличава, че певицата приема пострадването си метафизичен и даже с възприятие за комизъм. Според нейни познати, това ведро въодушевление, което я е обхванало макар физическата болежка, най-вероятно се дължи на новата обич.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР