Жана Бергендорф - момичето с уникален глас, което без проблем

...
Жана Бергендорф - момичето с уникален глас, което без проблем
Коментари Харесай

Страшна гледка: 37-годишната Жана Бергендорф е като повехнала старица!

Жана Бергендорф - момичето с неповторим глас, което без проблем сграбчи успеха в " Х Фактор " и се трансформира в фаворитка на Саня Армутлиева... Е, за жал, това към този момент се трансформира в история, която надали ще се повтори в миналото. Не и за Жана.



Знаем, че тя от дълго време се раздели с шефката на " Вирджиния рекърдс " поради злоупотребата си със неразрешените вещества и от този момент всичко за нея като че ли внезапно потегли надолу. Преди дни клиенти на столичен бар, където Бергендорф си вади хляба, останаха потресени и ужасени от тази Жана, която се появи пред тях.

Сами може да видите разликата и да се замислите какво може да аргументи на всеки сходен живот. Жана Бергендорф е едвам на 37 години, а към този момент наподобява на повехнала остаряла жена. Дори зъбите й са оредели и си проличава, че от дълго време не е посещавала стоматолог. Косата й също е доста оредяла, само че очевидно и Жана не се е постарала да я измие, което я прави още по-рядка, сплъстена и мазна.

За фигурата няма смисъл да приказваме - тялото на певицата е толкоз отпуснато и надебеляло, че може да облича само рокли за лелки като тази, с която е на присъединяване си. Тъжно и тъпо, разясниха очевидци.

" Каква беше, каква стана... И кофтито е, че си го направи сама. Но като й е толкоз акъла... Как може да затриеш всички шансове, които животът ти е дал, с цел да се превърнеш в това?! ", шушукаха стреснато клиенти.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР