Жана Бергендорф е станала почти двойна по размери. Певицата, която

...
Жана Бергендорф е станала почти двойна по размери. Певицата, която
Коментари Харесай

Жана Бергендорф е неузнаваемо напълняла

 Жана Бергендорф е станала съвсем двойна по размери. Певицата, която от години се бори освен с опиатите, само че и с нездравословните си хранителни привички, към този момент е предходна 100 кг.

Тя се появи в " Забраненото шоу на Рачков " в неделя с тип на жена, която може да счупи всеки трагичен кантар, върху който стъпи, с цел да се претегли.

Когато за първи път се качи на сцената на " Х Фактор " през 2013 година, Жана Бергендорф беше толкоз стройна и секси, че човек не би могъл даже да заподозре, че тя в миналото е имала проблеми с тежестта.

По-късно певицата разкри, че е имала интервал, в който е тежала 110 кг, а в този момент очевидно е в същата фаза. С всяко свое появяване по малкия екран звездата наподобява все по-дебела, а в неделя напряко ужаси своите почитатели и накара недоброжелателите си да се усмихват злорадо. " Никаква воля с тези кила! Сваля, качва през годините, но в този момент просто наподобява доста зле... ", разяснява зрителка на формалната страница на " Забраненото шоу на Рачков " по Нова тв.

По-лаконична дама написа единствено " Повръщам! ", а фенка на положителния усет споделя мнение, че роклята, която певицата е избрала, не е изключително подобаваща за наедрялата й фигура, написа " Уикенд ". 

Истината е, че какъвто и тоалет да облече Жана Бергендорф, той няма по какъв начин да скрие, че телосложението й е станало като на Стефка Барова. Певицата явно губи борбата с килограмите, до момента в който се бори със зависимостта си от дрогата. Самата тя призна пред Рачков, че няма някогашен наркоман, тъй че битката й с веществата ще продължава цялостен живот. Явно същото се отнася и до войната с нездравословната храна. Само преди две години звездата взе участие в първия сезон на " Маскираният артист " с маската на Розата. Впитото трико на костюма обрисуваше много хубава фигура, само че в случай че в този момент реши да се напъха в него, Жана сигурно ще го пръсне. Много поддръжници на певицата не виждат проблем в тлъстините й, тъй като са на мнение, че те са резултат от битката й с опиатите. Любопитно е обаче, че колкото и да пълнее, звездата неотменно и уверено твърди, че яде напълно малко и е капризна с храната.

По всичко проличава, че наднормените килограми стартират да се отразяват на гласа за Жана. При Рачков тя не сподели пеенето, което сме привикнали да чуваме от нея. Появи се на сцената с емблематичното си парче " Самурай ", единствено че не го изпя по нормалния безукорен метод. Напротив – гласът й беше неустойчив, а тук-там искрено фалшивееше. След като завърши с песента, Бергедорф бе останала без мирис в случай, че не се бе движила кой знае какъв брой на сцената. С това потвърди, че наднормените килограми тежат освен на краката, само че и на диафрагмата й.

Въпреки това Жана не се отхвърля от опитите да се върне стремително в тима на огромните играчи в родната музика. Тя заяви, че приготвя нещо ново, което скоро ще показа на публиката. Самият факт, че извърши по малкия екран шлагера си " Самурай ", потвърждава, че Жана и някогашната й продуцентка Саня Армутлиева са заровили томахавките. Години наред те бяха в обтегнати връзки поради проблемите на певицата с опиатите, а Жана нямаше опция да извършва обществено " Самурай " поради авторските права, които принадлежат на Саня. Явно с този интервал към този момент е завършено. Но въпреки да пее старите си песни, Бергендорф счита да сменя стила си. Засега тя не издава към какъв вид музика се е насочила. Категорична е само, че това не е поп-фолк.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР