Жан Виденов отива на изборите със завета на Левски за

...
Жан Виденов отива на изборите със завета на Левски за
Коментари Харесай

Жан на изборите със завет на Левски. Че Гевара зад него

Жан Виденов отива на изборите със завета на Левски за чиста и свята република. Нова лява коалиция партията му, водена от Иван Атанасов. Тя ще се споделя Ляв съюз за чиста и свята република

По покана от самодейността „ Лявата опция на България “ на Иван Атанасов и с персоналното присъединяване на Жан Виденов се образува нова предизборна коалиция под името „ Ляв съюз за чиста и свята република “, оповестиха от партията на Видевов.

КП „ Ляв съюз за чиста и свята република “ е формирана от леви и патриотични партии за присъединяване в парламентарните избори, планувани за 11 юли 2021 година

Новосформираната коалиция ще се показа пред публицистите и обществеността и ще разгласи своите цели на конференция на 23.05.2021 година /неделя/ от 11 ч. в Българска телеграфна агенция.

Младежкото комунистическо придвижване " Че Гевара " към този момент излезе с апел за поддръжка за новия политически план на някогашния министър председател Жан Виденов. Според ултралевите „ страната ни е затънала в блатото на олигархията, подправените инженерни политически планове и лъжливите Спасители, а трудовият български народ изнемогва под тежестта на безскрупулни национални предатели. ”.

" Родината e в спазми. Обществото ни деградира ", установяват почитателите на южноамериканския бунтовник Че.

Според придвижването коалиция „ Ляв съюз за чиста и свята република “ е " обединението на милионите почтени хора на труда, на ограбените и унизените, на обезправените и охулените, на възмутените и разярените българи, които не желаят да бъдат цел на смъртоносни оръжия, които мечтаят да живеят в мир, които се разсънват с вярата, че ще съумеят да възпитат и отгледат децата си като почтени и горди българи ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР