Жаир Болсонаро изтри по адрес на съпругата на Еманюел Макрон,

...
Жаир Болсонаро изтри по адрес на съпругата на Еманюел Макрон,
Коментари Харесай

За стила на първата дама и защо коментарът за Бриджит Макрон наистина беше нелеп?

Жаир Болсонаро изтри по адрес на брачната половинка на Еманюел Макрон, който провокира напрежение сред президентите на Бразилия и Франция. Въпреки неуместното съпоставяне, което бе направено в пост във Facebook, сред външния тип на 66-годишната Бриджит Макрон и 37-годишната брачна половинка на Болсонаро, първата дама на Франция не стопира да опровергава нелепите мнения с всяка своя поява. Не единствено тъй като следва правилото на за „ по-малкото е повече “, само че и поради семплия си, само че характерен жанр.

От роклите в прав контур с дължина малко над коляното през обичаните й блейзъри, които комбинира с мрачен деним до изисканите тоалети за по-официални събития – Бриджит Макрон постоянно провокира одобрителните погледи на стилните критици, тъй като съумява да се открои, без значение от формалния дрескод, който би трябвало да съблюдава.
               
on Aug 26, 2019 at 7:36am PDT

Понякога съпоставят стила й с този на, някои даже разясняват, че я копира, може би тъй като двете първи дами постоянно се стараят да покажат безупречния си усет, заставайки до едни от най-влиятелните мъже в света. Направиха го и в този момент, на последната среща на Г-7.

Неколкократно е коментиран въпросът кой съветва Бриджит Макрон при избора й на тоалети, нещо, което сигурно се случва, заради протокола, който би трябвало да съблюдава, само че пък е очевидно за всички, че тя избира френските фешън къщи като, Christian Dior, Alaia, Alexandre Vauthier и Saint Laurent. А това сигурно й оказва помощ да подчертае стила си, нали?

Все отново “никой не е млад след четиридесетте години, само че можем да бъдем неотразими на всяка възраст “, както споделя именитата.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР