Иззеха автомобил от водач, шофирал с 2,13 промила алкохол във

...
Иззеха автомобил от водач, шофирал с 2,13 промила алкохол във
Коментари Харесай

Иззеха колата на шофьор във Велико Тръново, седнал зад волана с 2,13 промила алкохол

Иззеха автомобил от лидер, карал с 2,13 промила алкохол във Велико Търново, оповестиха от Областната дирекция на полицията.

Снощи към 22:30 ч. в регионалния град е осъществена инспекция на лек автомобил, ръководен от 44-годишен от село Горски Долен Тръмбеш. При инспекция на лидера за приложимост на алкохол, апаратът е отчел 2,13 промила. Той се е съгласил с показанията на техническото средство и е отказал кръвна проба. Задържан е за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Автомобилът е конфискуван. По случая е стартирано бързо произвеждане. 

В неделя при пътнотранспортно произшествие с материални вреди е открита жена на 56 години от село Леденик, карала също с 2,13 промила алкохол. В края на предходната седмица е арестуван 45-годишен водач на товарен автомобил, седнал зад кормилото с 1,88 промила алкохол, припомниха от Областната дирекция на полицията. По двата случая са формирани преписки, водачите са били арестувани за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР