Изводът, който се налага, е че няма по-добра и вярна

...
Изводът, който се налага, е че няма по-добра и вярна
Коментари Харесай

Костадинов: Предстои да видим дали двата мафиотски клана ще се споразумеят за назначаването на нов главен прокурор

" Изводът, който се постанова, е че няма по-добра и вярна патерица на Движение за права и свободи и ГЕРБ от ППДБ ", посочи той

" Вчерашното унищожаване на Иван Гешев от поста основен прокурор беше единствено един следващ епизод от междуклановата вътрешномафиотска война, раздираща страната ни през последните 2 години. Мафиотският клан на Политическа партия и Демократична България се сплоти с мафиотския клан на ГЕРБ и Движение за права и свободи, с цел да реализира отстраняването на станалия по едно и също време рисков за всички Гешев. Сега остава единствено да забележим дали двата мафиотски клана ще се спогодят за назначението на нов основен прокурор, който да ги обслужва, или ще се заловен гуша за гуша. Според мен ще се случи второто ", това написа във фейсбук водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Тъй като болшинството във Висш съдебен съвет е от прислужници на Движение за права и свободи и ГЕРБ, това болшинство ще си избере нов Гешев. Другият клан, на Политическа партия и Демократична България, още веднъж ще се окаже без " собствен " основен прокурор - тъй като фашизираните " демократи " това имат поради, когато приказват за правосъдна промяна. И ще се получи по този начин, че махайки Гешев, ППДБ на процедура направиха следващата услуга на ГЕРБ и Движение за права и свободи, помагайки им да сменят станалият към този момент неуместен с нов правилен прислужник. Изводът, който се постанова, е че няма по-добра и вярна патерица на Движение за права и свободи и ГЕРБ от ППДБ. Това към този момент го схванаха даже и техните гласоподаватели ", написа още Костадинов.
https://www.facebook.com/kostadin.eu/posts/pfbid0Q5yUUyH2N3aaA37swNm6BCTsRtcaev19awe8XQGmf4GVCgezoVcErGYTSw5RDMRcl
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР