Известното на всички обучаващи се шофьори упражнение "тръгване под наклон"

...
Известното на всички обучаващи се шофьори упражнение "тръгване под наклон"
Коментари Харесай

Тайната падна: Защо американците са луди по автоматика, а европейците - по ръчката

Известното на всички учащи се водачи упражнение "тръгване под надолнище " от дълго време към този момент не влиза в програмата за образование в Съединени американски щати.

Освен това, там да загасиш мотора си е съвсем невероятно. Хората зад океана от дълго време всеобщо са се качили на коли с автоматизирана скоростна кутия, като даже и в автошколите към този момент не е наложително курсантът да знае по какъв начин вярно се превключват скорости.

Каква е повода за подобен недопечен отвод от познатата на всички механична скоростна кутия?

Сурова статистика

По данни на проучване, 96 % от колите в Съединени американски щати са с автоматик. Освен това, съгласно статистиката за продажбите, през последната година единствено 2% от всичките продадени транспортни средства са с механична скоростна кутия.



Повечето американски експерти са уверени, че механиката скоро ще изчезне от пазара. Това ще е преференциално както за автомобилните производители, по този начин и за дилърите, както и за клиентите.

За да научите за какво американците обичат автоматиците, а европейците са луди по скоростния лост на механиката, както и аргументите за това, посетете auto.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР