Известно е, че страп-он пенис коланите помагат на жените да

...
Известно е, че страп-он пенис коланите помагат на жените да
Коментари Харесай

Как една жена може да разбере какво е да имаш член

Известно е, че страп-он пенис коланите оказват помощ на дамите да усетят какво е да си от другата страна. Но има и различен тип секс инструмент, допускащ на биологичната жена да усети какво е да има същински член, даже и отвън спалнята, назовава се cock packing. Живеем във времена, в които всеки човек, от всеки пол, може да си има собствен личен член - и да извлича от това какъвто вид наслаждение желае.

Практикуването на cock packing не значи наложително, че дамата желае да стане мъж. Може и да желае, само че може и просто да е любопитна. Също по този начин " пакването " не е наложително да оповестява на отсрещния сътрудник, че дамата с " пениса " желае да играе доминантната роля във връзката. Точно както пенисите, които са прикрепени непрестанно към своите притежатели, пенис-протезите не дефинират половата личност на индивида, а я следват.

Жената може просто да желае да види какво е да живее с член - просто по този начин, за себе си. Може въобще да не желае да бъде с друга жена. Просто да усети. А може вътрешно да се усеща мъж и да търси метод да се приближи оптимално до себеусещането си. При всички положения, " пакването " има своите поддръжници от всеки лагер.

Пенис-протезите в действителност са основани да покажат и другата страна на живота с член. Те са най-вече в нееректирало положение, направени от еластичен реален материал, написа Sexwell. Ако желаете да пробвате " пакване ", ето няколко неща, които да вземете под внимание:

Какво желаете да вършиме със своя член? Да го покажете или да оставите колегата ви самичък да го напипа? Искате ли да обладавате някого с него? Какво ще носите като долни дрехи? Какъв размер ще си изберете? Ще има ли тестиси? Всички тези въпроси ще ви оказват помощ да решите каква играчка да си купите.

Погрижете се за стабилността - не желаете членът ви да се изтърколи на земята или пък да се обърне наобратно. Може да поставите харнес, страп-он колан или боксерки с отвор. Всичко зависи от това кое ви кара да се чувствате най-добре на мястото, където ще дебютирате със своя член.

Може би ще ви хареса концепцията, че единствено вие знаете какво имате под облеклата си. А пък какъв брой елементарно би било да изненадате някоя палава ръчичка в дискотеката, нали? Фантазията играе голяма роля в " пакването " - един алегоричен член, разкриващ голям свят на приятност с висш капацитет. Това си е една почтена еротична премия.

Ръцете ни, устните ни и мозъците ни са способни на доста - само че има нещо в действителност особено в члена. И в този момент всяка жена може да види какво е.

Източник: fakti.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР