Известният в Русия блогър Данило Яковлев публикува интересно видео, в

...
Известният в Русия блогър Данило Яковлев публикува интересно видео, в
Коментари Харесай

Появи се още едно любопитно видео с Домагой Вида

Известният в Русия блогър Данило Яковлев разгласява забавно видео, в което бранителят на хърватския народен тим Домагой Вида още веднъж крещи " Слава на Украйна " след успеха на " ватрените " над Русия на 1/4-финалите на Мондиал 2018.

Преди два дни в интернет се появи сходно клипче, в което Вида и помощник-треньорът на хърватите Огнен Вукоевич посветиха успеха на някогашния си клуб Динамо (Киев) и Украйна. Бранителят беше предизвестен публично от ФИФА, а Вукоевич отнесе санкция от 15 000 швейцарски франка. Освен това, Хърватският футболен съюз взе решение да в профил Вукоевич от делегацията в Русия.

Във второто видео се вижда по какъв начин Вида пие бира, до момента в който приказва със собствен другар от Киев - притежател на заведение " Белград ". В размяната на поздрави се включва и Ивица Олич, който е част от треньорския щаб на хърватите.

Междувременно, украинската федерация излезе с публично изказване в поддръжка на Вида и Вукоевич. В него се акцентира, че лозунгът " Слава на Украйна " не е провокация по отношение на Русия, а също така постоянно се употребява от украинските почитатели по време на мачове на националния тим. Шефовете на украинския футбол неса съгласни с дейностите на ФИФА и благодарят на Вида за обществената проява на почитание към страната.

ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ВИЖТЕ ТУК!
Мондиал 2018 1/4 кръг, събота 7 юли  Русия 5:6краен резулат  Хърватия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР