Известният уфолог Джордж Греъм, разглеждайки снимките на Червената планета, направени

...
Известният уфолог Джордж Греъм, разглеждайки снимките на Червената планета, направени
Коментари Харесай

На марсианска снимка откриха летяща чиния и следи от нейното падане

Известният уфолог Джордж Греъм, разглеждайки фотосите на Червената планета, направени от роувъра " Кюриосити ", още веднъж откри нещо необичайно на тях.

На една от фотосите, показващи марсиански пясък, се появява неразбираем мрачен обект. Изглежда съмнително като летяща паница, като че ли напряко от остарял приказен филм. В допълнение, откривателят забелязал редица хипотетични следи от рухването на тази " паница ".



Въпреки това, не всичко, обвързвано с откритието на уфолога е толкоз ясно:

Първо, мистериозният обект има доста дребни размери, което не подхожда на нашите показа за извънземните галактически кораби;

На второ място, макар обстоятелството, че изкопът в пясъка наподобява доста реален и обемен, хипотетичният паднал НЛО се явява на фотографията много плосък, като образец, изрязан от хартия.

Поради тази причина доста от коментаторите допуснаха, че тайнствената " паница " може да е резултат от неумелата работа на НАСА. 

Джордж Греъм отбелязва, че новото му изобретение още един път потвърждава простата истина: Марс въобще не е пустинна планета, а с изключение на пясък и камъни, там има доста удивителни и невероятни неща.

Превод и редакция: Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР