Известният столичен бизнесмен Вълкан Стойновски разкри единствено пред БЛИЦ ситуацията

...
Известният столичен бизнесмен Вълкан Стойновски разкри единствено пред БЛИЦ ситуацията
Коментари Харесай

Извънредно и само в БЛИЦ! Бизнесмен разкри пред медията ни цялата истина за емблемата на ЦСКА! Стана ясно дали ще има нов търг!

Известният столичен предприемач Вълкан Стойновски разкри само пред БЛИЦ обстановката с търга за емблемата на ЦСКА, в която се оказа забъркан непредпазливо.

Още преди година медията ни разкри сензационно, че един от парцелите на предприемача в местността Кара дере е бил включен в активите на най-титулувания роден клуб, а по-късно разигран на търг, без негово познание.

Бизнесменът заведе дело, което завоюва, само че синдичката Дора Милева апелира наложената по негово гледище забрана върху парцела му.

" Не желая по никакъв метод да преча на ЦСКА да придобие емблемата, за която е предложил 8 млн. лв. на търг. За мен най-разумното е цената на моя парцел да бъде изваден от активите на сдружението и по този метод да се приспадне от общата сума. Моята единствена цел е да защитя ползите си, а не да сътворявам пречки на " армейците ", съобщи пред БЛИЦ Вълкан Стойновски, с който се свързахме по телефона, защото се намира в чужбина.

Бизнесменът даде и документи на БЛИЦ, които медията ни разгласява по горещата тематика.

Попитахме Стойновски - дали обстановката с парцелите му ще наложи осъществяване на нов търг.

" Според мен е изцяло ненужно да се прави нов търг. Просто цената на парцела ми би трябвало да бъде приспадната от цялата сума за търга. По този метод всичко ще си пристигна на мястото и законите ще бъдат спазени, а ползите на кредиторите предпазени.

Не мога да си обясня дейностите на синдичката Дора Милева. Или се касае за несръчност или за отбрана на избрани ползи ", акцентира Стойновски пред БЛИЦ.

Бизнесменът напомни, че е спечелил делото още преди 2 години, когато без неговото познание те бяха заложени от някогашните притежатели на клуба като гаранция за застраховане на задълженията пред Национална агенция за приходите.

Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР